Hoppa till innehåll
Samhall logotyp

Systemförvaltare till Samhall i Linköping

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du tekniskt intresserad och van att jobba med integrationer? Sök rollen som Systemförvaltare hos Samhall i Linköping!

Här får du vara med och skapa stort värde genom att förvalta system som påverkar tusentals användare varje dag! Samhall är Sveriges största arbetsgivare och med sin moderna och framåtlutad IT-avdelning kan vi kan vi erbjuda dig spännande tekniska utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter! Här väntar ett vänligt och öppet team som arbetar efter ledorden teamwork, servicekänsla och struktur som ser fram emot att hälsa dig välkommen!

Vi erbjuder dig

Till att börja med kommer du att bli en del av en viktig samhällsaktör som utgår från idén om att skapa ett meningsfullt och utvecklande arbete för personer med funktionsnedsättning. Dessutom erbjuder vi:
  • En platt organisation där det är lätt att få gehör för sina idéer och som präglas av öppet klimat
  • En arbetsplats som genomsyras av öppenhet och där vi gärna delar med oss av kunskaper och erfarenheter
  • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och en engagerad chef som är mån om att du ska trivas
  • Ett förmånspaket innehållande b.la. Friskvård och flexpension.
Det här gör du hos oss

Du kommer främst att jobba med support, förvaltning och utveckling för ekonomisystemet IFS. Tillsammans med dina kollegor kommer du också:
  • Jobba med kravställning av system och integrationer tillsammans med verksamheten
  • Delta i förvaltning och utveckling av applikationerna
  • Delta i utvecklingsprojekt tillsammans med systemleverantörer
  • Delta i förvaltning av integrationer, vilket innebär uppsättning/konfiguration, kontakt med systemleverantör, utvecklare samt driftleverantör.
  • Utföra felsökning och support
  • Ha kontakt med leverantörer vid uppgraderingar, supportärenden m
  • Delta i acceptanstester
  • Arbeta med systemadministration
  • Ta fram och uppdatera systemdokumentation, rutiner, instruktioner och manualer
Ditt team och arbetsplats

Applikation och Utveckling som har totalt ca 20 anställda och ett antal konsulter. I varje enhet finns systemförvaltare, systemutvecklare, IT-arkitekt och testare. Du kommer till ett kunnigt och prestigelöst team där vi hjälps åt och har roligt tillsammans. Du rapporterar till leveransområdeschef IT Margaretha Alvestrand.

Samhall har sina fina lokaler på Sa: Larsgatan, mitt i centrala Linköping. Vi tillämpar en hybrid arbetsplatslösning där du kan jobba på distans två dagar i veckan.

Mer om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att ha jobbat som systemförvaltare sedan tidig och har ett tekniskt intresse. Du har mycket god kunskap i svenska i tal och skrift och grundläggande kunskap i engelska, med en mycket god förmåga att anpassa din kommunikation till mottagarens tekniska nivå. Meriterande är om du har erfarenhet av IFS sedan tidigare samt erfarenhet av integrationer, API:er och SQL.

Som person motiveras du av att hjälpa och stötta andra. Då vi arbetar i team är det viktigt att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Vidare tror vi att andra egenskaper som skulle passa för denna roll är förmåga att ta initiativ och ett helhetsperspektiv.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Samhall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.