Hoppa till innehåll
Samhall logotyp

IT-arkitekt till Samhall i Linköping

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du kunna påverka framtiden inom IT hos en av Sveriges största arbetsgivare? Jobba som IT-arkitekt hos Samhall i Linköping!

Här präglas arbetet av modern teknik, nytänkande, innovation och stora möjlighet att påverka den tekniska vägen framåt! Ta chansen och ta IT hos Samhall in i framtiden och forma vår IT-arkitektur och våra tekniska lösningar i vår Azure-plattform tillsammans med oss!

Vi erbjuder dig

Till att börja med kommer du att bli en del av en viktig samhällsaktör som utgår från idén om att skapa ett meningsfullt och utvecklande arbete för personer med funktionsnedsättning. Dessutom erbjuder vi:
  • En spännande och varierad roll som där du får påverka och forma våra tekniska vägval på en strategisk nivå
  • En platt organisation där dina idéer och insikter får stort gehör och där vi främjar ett öppet klimat.
  • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och en engagerad chef som är mån om att du ska trivas.´
  • Ett förmånspaket innehållande bland annat friskvård och flexibla arbetsvillkor.
Det här gör du hos oss

Du kommer att ha övergripande ansvar för att driva utvecklingen av vår integrationsplattform, med fokus på att möta användarnas behov och fatta strategiska beslut om teknik, plattformar och system. Arbetet kommer också innebära:
  • Utarbeta och dokumentera lösningsförslag baserat på våra arkitektoniska principer.
  • Samarbeta nära med processledare, mjukvaruarkitekter och systemspecialister för att säkerställa att tekniska lösningar uppfyller verksamhetens krav.
  • Fokusera på användarcentrerad design och välja rätt teknik för att lösa affärsproblem
  • Delta i vårt virtuella arkitektteam och bidra till att säkerställa hög kvalitet på alla arkitekturella förslag
  • Bidra i arbete med att kontinuerligt förbättra vår arkitekturella förmåga på Samhall.
Ditt team och arbetsplats

I denna roll ingår du i ett tvärfunktionellt team som består av mjukvaruutvecklare, systemförvaltare och testare som jobbar mot specifik verksamhet på Samhall. Du kommer utöver detta team även på en del av tiden ingå i vårt virtuella arkitektteam som arbetar för att hålla samman den arkitekturella riktningen på Samhall samt vidareutvecklingen av vår metodik och arbetssätt inom arkitekturområdet.

Samhall har sina fina lokaler på Sa: Larsgatan, mitt i centrala Linköping. Vi tillämpar en hybrid arbetsplatslösning där du kan jobba på distans två dagar i veckan.

Mer om dig

Vi söker dig som har god och bred erfarenhet av IT i allmänhet och god erfarenhet och kunskap inom programmering, databaser, nätverk, molnlösningar samt integrationer i synnerhet. Du har stark förståelse för modern och agil systemutveckling. Du har tidigare jobbat som IT-arkitekt och ansvarat för att utvecklat övergripande lösningar. Meriterande är erfarenhet av arbete med icke funktionella krav.

Som person har du ett tekniskt intresse och håller dig á jour kring det senaste inom ditt område. Du har förmåga att ta ett helhetsperspektiv, är kommunikativ och kan anpassa din kommunikation till mottagarens tekniska nivå. Du motiveras av att jobba nära verksamheten för att förstå verksamhetsbehov och är van vid och trivs med att hålla workshops. Vidare är du ödmjuk, tar initiativ och tycker om att arbeta tillsammans med andra för att nå uppsatta mål.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Samhall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.