Hoppa till innehåll
SAAB Dynamics AB logotyp

Processutvecklare till SAAB Dynamics AB

Ansök nu
SAAB Dynamics AB i Linköping söker en processutvecklare inom test och kvalitet. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag.

Har du erfarenhet av testutveckling, GTE? Har du kanske arbetat som avdelningschef, utvecklingschef eller verksamhetsutvecklare inom området tidigare? Motiveras du av utmaningar inom testutveckling och vill vara en ledande kraft i att påverka befintliga och ta fram konceptuella processer? Då är detta tjänsten för dig, SAAB Dynamics söker nu en processutvecklare inom test,process och kvalitet som ska se över deras process och hitta förbättringsåtgärder samt hjälpa till att implementera dem.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här har du möjlighet att bidra med din gedigna kompetens inom test- och processutveckling. I rollen som processutvecklare test/kvalitet kommer du ha en avgörande position genom att säkerställa högsta kvalitet och ha stor påverkan i innovationsprocessen samt till en stabil efterföljande serieproduktion.

Du kommer inledningsvis att bli anställd som konsult via TNG och uthyrd till vår kund SAAB Dynamics AB i Linköping. Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Uppdraget är på obestämd tid, för rätt person kan det leda till fastanställning hos SAAB Dynamics AB.

Dina arbetsuppgifter

Testutveckling
 • Utveckla och implementera testutrustning, särskilt inom GTE, med fokus på att ändra och höja nivån på vår befintliga utrustning.
 • Optimering inom testflöde, du kommer att vara en central gestalt i att optimera testprocesserna.
Processförändring och nivåanpassning
 • Omforma befintliga processer för att förbättra effektiviteten och kvaliteten i testarbetet.
 • Anpassa nivån på testutrustningen för att möta kraven för framstående produkter och projekt.
Analys och Dokumentation
 • Analysera nuvarande testprocesser och -utrustning för att identifiera styrkor, svagheter, möjligheter och hot.
 • Tillämpa statistiska metoder för att säkerställa stabilitet i fixturering och testmiljö.
 • Dokumentera och rapportera resultat för att guida förbättringsinitiativ.
Kontaktskapande och Projektstyrning
 • Identifiera och etablera kontakt med nyckelpersoner inom testområdet.
 • Fungera som kontaktperson för olika projekt och projektgrupper.
Ytterligare ansvarsområden kan tillkomma och förändras under uppdragets gång.

Värt att veta

Arbetstidsmåttet är 40h/veckan och du har möjlighet att delvis arbeta hemifrån. Eftersom detta är en verksamhetsnära roll ser vi dock helst att du prioriterar att arbeta på plats i Linköping. Flexibel arbetstid tillämpas och resor förekommer, till Karlskoga samt till leverantörer. Du lägger själv upp planeringen och genomförandet av resorna.

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag men för rätt person kan det bli aktuellt med fastanställning.

För kännedom; inför kontraktssignering sker en säkerhetsprövning.

Våra förväntningar

För att vara aktuell för denna position bör du ha:
 • Omfattande kompetens inom testutveckling, inklusive erfarenhet av GTE.
 • Expertise inom fixturering, logistik för testflöden, samt mätning och åtgärdande av FPY (First pass yield) och feltäckning är avgörande.
 • Erfarenhet av kvalitetssäkring i system och elektronik, samt färdigheter i statistisk analys, såsom MSA, är nödvändiga.
 • Förståelse för verktyg som Controlplan och SixSigma, samt genomförande av PPR, FAI och FAT, är viktigt.
 • Ytterligare krav inkluderar kunskap om produktion, konstruktion, leverantörsrelationer, kapacitetsplanering och erfarenhet av redundansplanering, FMEA, PPAP, och behovsanalys.
Svenska och engelska i tal och skrift är också ett krav för denna position.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. På TNG Tech är vi specialister på kompetensbaserad, vetenskaplig och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
SAAB Dynamics AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech