Hoppa till innehåll

Projekt för student - Layout/2D av lokaler!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Vi på Randstad söker efter en eller ett par studenter till ett spännande projekt på vår kunds site i Motala. I detta projekt kommer du att få möjlighet att arbeta nära vår kund och stödja dem med att förbättra planeringen och logistiken för tågservice. Detta innebär bland annat att förbättra kundens nuvarande system, säkerställa korrekta ritningar och layouter samt förbereda för att skapa en virtuell tvilling av lokalerna i Motala.


Uppskattad längd på projektet är 1 månad på heltid, alternativt ett par veckor på timbasis. Startdatum så snart som möjligt.


Randstad är en global ledare för talanger, med visionen att vara världens mest rättvisa och specialiserade talangföretag. Som en partner för talanger och genom våra fyra specialiseringar hjälper vi våra kunder att hitta rätt kompetens i en värld som präglas av kompetensbrist. Samtidigt hjälper vi människor att säkra rätt jobb, utveckla relevant kompetens och hitta tillhörighet i arbetslivet.

Med huvudkontor i Nederländerna verkar Randstad på 39 marknader och har cirka 40 000 medarbetare. 2023 stöttade vi 2 miljoner talanger att hitta arbete och genererade en intäkt på 25,4 miljarder euro. Randstad N.V. är noterat på Euronext Amsterdam. För mer information, besök www.randstad.se.




Ansvarsområden

Vi söker nu en eller ett par studenter som kan bidra till att ta fram underlag för att förbättra planering och logistik kring service av tåg på vår kunds anläggning i Motala. Som del av detta uppdrag kommer du att:

  • Uppdatera och förenkla det nuvarande systemet till ett mer användarvänligt alternativ.
  • Säkerställa att lokalerna och ritningarna är korrekta och uppdaterade.
  • Skapa layouter över kundens lokaler i lämplig programvara.
  • Konvertera befintliga ritningar till digitala format för ökad tillgänglighet.
  • Förbereda för att skapa en virtuell tvilling av kundens lokaler i Motala.


Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har, 

  • En pågående utbildning inom logistik, maskinteknik eller liknande.
  • Kunskap eller erfarenhet av programvara för ritningar/layouter och virtuella tvillingar, logistikplanering, tillverkningsindustri.
  • Goda kunskaper i engelska och svenska.
  • Erfarenhet eller kunskap från kurser i relevant programvara är meriterande.


Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (75 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se