Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Redovisningsekonom till kund, Linköping

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vår kund i Linköping söker nu en erfaren, trygg och självgående Redovisningsekonom som kan stötta såväl team som redovisningschef. I rollen kommer du dessutom att vara spindeln i nätet och ha nära samarbete med hela organisationen. Du arbetar med delar av det löpande redovisningsarbetet och är drivande i bokslut. Utöver detta stöttar och utvecklar du teamet så att ni tillsammans växer och lever upp till företagets mål. Du är trygg i lagar och regler och har erfarenhet av K3.

Tillträde på heltid efter överenskommelse men med önskemål att kunna komma in några dagar under juni för en första överlämning.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Stötta team, ekonomichef och organisationen i diverse frågor och arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning
  • Bokslut
  • Felsökning
  • Lagar och regler
  • K3

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll ser vi att du har en akademisk utbildning, men också några års erfarenhet som redovisningsekonom.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du prestigelös, du sätter titel åt sidan och fokuserar på teamet och arbetet som ska utföras. Du tar ansvar för att se till att arbetet utförs med gott resultat och i tid. För att lyckas med detta stöttar du ditt team och organisationen samtidigt som du är ekonomichefens högra hand. Att kunna samarbeta är viktigt i denna roll. Som person är du dessutom glad, lugn och stresstålig.

Om Meritmind:
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:
För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:

Isabella Björling, isabella.bjorling@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren