Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Ekonomiassistent sökes till vår kund i Linköping

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Meritmind söker för kunds räkning en ekonomiassistent för ett konsultuppdrag för vår kund i Linköping. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta i början av augusti och pågå under 6 månader.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 • Bokföring för ett bolag i koncernen (royalty och intäktsföring, periodiserade intäkter)
 • Moms, skatt och utländsk valuta
 • Projektadministration och månatlig fakturering
 • Projektriskbedömningar
 • Arbete med Excel och pivottabeller
 • Mycket kontakt med kollegor internt och externt

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som är van att jobba i system samt kommer igång och lär dig snabbt. Du behöver kunna projektleda dig själv och vara den som driver på så att dina arbetsuppgifter blir klara i tid. Du är även duktig på att kommunicera i tal och skrift både på engelska och svenska då flertalet kollegor finns utomlands.

Personliga egenskaper:
För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara administrativt stark samt tycka om att agera problemlösare och kunna driva på andra medarbetare för att få in underlag i rätt tid. Du gillar när det händer mycket omkring dig samt har förmåga att ligga steget före i arbetsmoment. Du är van att planera ditt arbete självständigt samtidigt som du är en del av gruppen. Du är lättlärd och positiv till naturen och för dig är det en självklarhet att agera serviceinriktat mot alla personer du möter.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind:

 • Kollektivavtal
 • Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal
 • Friskvårdsbidrag
 • Kompetensutveckling, konsultfrukostar, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter

Om kundföretaget:

Företaget ligger centralt i Linköping. Möjlighet till 2 dagars hybridarbete finns efter upplärning.

Om Meritmind:

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:

Tessan Bark på therese.bark@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren