Hoppa till innehåll

Verkstadsmedarbetare

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en verkstadsmedarbetare som kommer ansvara för en del av vårt tunga segment, vilket innebär försäljning samt montering, reparationer, skiften m.m. av lastbil, entreprenad och lantbruksdäck. Under lågsäsong kan det även förekomma en del andra arbetsområden i verkstaden.

Som person önskar vi att du är driven, gillar högt tempo och trivs att arbeta under eget ansvar. Vi ser också att du är flexibel, lösningsorienterad samt praktiskt lagd. Det är viktigt för oss med en stark teamkänsla så arbeta tillsammans med andra bör vara motiverande.

För att arbeta hos oss ska du ska ha B-körkort, då vi har en del servicejobb där man behöver kunna åka ut på plats.

Erfarenhet av däckverkstad eller liknande arbetsuppgifter, samt truckkort eller BE-körkort är meriterande men inget krav.

Om oss:

Vi är en etablerad däckverkstad i Linköping som ständigt jobbar för att ligga i framkant vad det gäller service, kundnöjdhet och kvalitet. Det är viktigt för oss med en familjär stämning där utvecklingsmöjligheter för våra anställda finns. Vi värdesätter personliga egenskaper högt, då vi satsar mycket på internutbildning.

Urval sker löpande så om du tror att denna tjänst kan vara något för dig så tveka inte att skicka in en beskrivning om dig själv samt CV till oss!

För ansökan samt frågor: nina@dackhuset.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 september 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se