Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Säljare på 50% till Drakryggen!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för att skapa kundrelationer och att uppnå resultat? Kika hit! Drakryggen söker nu efter en säljare på 50% som omgående kan börja arbeta antingen i Linköping eller Göteborg. Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med ett löpande urval.Om tjänsten

Sedan starten 2012 har Drakryggen ambitionen att vara det mest attraktiva konsultbolaget i Sverige inom system- och mjukvaruutveckling. De drivs av att återupprätta och ytterligare förädla ursprunget till att vara konsult- en leverantör av spetskompetens genom rådgivande specialister. Drakryggens viktigaste tillgångar är alltid medarbetarna. De bryr sig om varandra och bygger aktivt en stark intern företagskultur baserad på enkelhet och flexibilitet. Deras vision är att de vill göra saker som är roliga, viktiga eller utvecklande. Ibland är det de gör både roligt och viktigt samtidigt som det är utvecklande. Då har de lyckats!

Drakryggen tar nu nya kliv för att bli en ännu starkare aktör att räkna med i framtidens stora teknikutmaningar inom system- och mjukvaruutveckling och är nu därför i behov av en säljare på 50%. Då Drakryggen finns i både Göteborg och Linköping finns de en stor flexibilitet i arbetet. För att passa in i rollen ser vi gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet av sälj, att du gillar att arbeta självgående mot mål och gärna är en ambassadör för företaget. Ledorden i den här rollen är att förstå, leta, följa upp och reflektera.

Då detta är en flexibel roll och på 50% kommer arbetstiderna vara varierande mån-fre.
Då dom ser långsiktigt på denna roll, har dom en vision om att du allt eftersom kommer kunna axla rollen på 100%.

Du erbjuds

 • Fantastiska möjlighet att utveckla din kompetens inom sälj.
 • Chansen att få vara med i ett växande företag.
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner.
 • Ett varierande arbete


Arbetsuppgifter
 • Prospektera i olika mediekanaler och hitta uppdrag hos företag.
 • Nätverka: Skapa starka kundrelationer och ett stort kontaktnät!
 • Följa upp dina egna resultat, analysera siffror och hur du kan utvecklas.
 • Utföra kundmöten.


Kvalifikationer
 • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift då arbetet kräver de.
 • Har arbetslivserfarenhet av sälj, (viktigt att kunna visa upp tidigare resultat).
 • Har ett etablerat kontaktnät idag inom branschen.
 • Besitter stor förståelse och kunskap inom IT-branschen.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Affärsinriktad
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se