Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IT- kemist / Systemspecialist till Software Point

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av labbmiljöer och ett intresse för IT? Här får du möjlighet att utvecklas tillsammans med kunniga kollegor och driva spännande och givande kundsamarbeten.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Brillante och du anställs direkt hos Software Point.

Om företaget

Software Point är en ledande leverantör av Laboratory Information Management System (LIMS) i Nordeuropa. Bolaget har levererat innovativa LIMS- och biobanklösningar till mer än 500 stora och små laboratorier till de flesta branscher inom den offentliga och privata sektorn, bland annat hälso- och sjukvård, läkemedel, bioteknik, energi, miljö, mat, skog, förpackning, stål och kemisk industri. Servicen omfattar hela applikationens livslängd, inklusive leverans, support, utbildning och rådgivning.

Bolaget har fem kontor i Norden och tillhör det globala bolaget LabVantage Group. Som anställd på Software Point garanteras du omväxlande arbetsuppgifter och många spännande möten med människor och du erbjuds stora möjligheter att påverka ditt eget arbete.

Läs mer om Software Point här: https://softwarepoint.com/

Arbetsuppgifter

I rollen som systemspecialist är du delaktig i flera projekt parallellt. Du kommer att ingå i ett team på 6-12 personer, där alla är delaktiga i olika kundprojekt. Din roll är att agera som projektledare/ LIMS-expert i flera projekt parallellt. Du deltar i definitions-, arbets- samt projektmöten och kommer att arbeta med systemkonfigurationer enligt kundernas önskemål och behov. Du arbetar tillsammans med minst en kollega i varje projekt, där ni implementerar och utbildar nya kunder eller uppdaterar befintliga kunders system till en modernare plattform. Ditt huvudsakliga ansvar är framförallt att stötta kund och hantera frågeställningar via mailkontakt eller uppkoppling via remote till deras system.

Utöver detta har du hand om både fysiska och digitala möten tillsammans med kunderna där du styr agendan och ansvarar för att mötena skapar värde för det fortsatta samarbetet. Tjänsten kommer att innebära en del resor inom Skandinavien.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Högskoleutbildning inom kemi/annan laboratoriebransch, datavetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet

* Ett stort intresse för IT och teknik

* Det är meriterande om du har erfarenhet av programmering, webbutveckling, databashantering och/eller systemintegrationer

* Erfarenhet från laboratorier är meriterande

* Goda kunskaper i engelska och svenska är nödvändiga. Det är även meriterande om du behärskar finska.

Som person är du lösningsorienterad, relationsskapande och självgående. Du trivs i en roll där du får ta stort ansvar och driva dina arbetsuppgifter framåt, ta initiativ och etablera god kontakt med kunder. Du är engagerad och mån om att förstå kundens verksamhet och behov, och har lätt för att kommunicera och samarbeta med olika personer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.