Hoppa till innehåll

MARKNADSCHEF TILL KONVEX AB

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du ett intresse för affärer, erfarenhet och kunskap av svenskt lantbruk, gillar att jobba i team och utveckla medarbetare och relationer? Då är det kanske dig vi söker! Konvex AB söker nu sin nya Marknadschef, läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

Som Marknadschef hos Konvex kommer du att spela en central roll i det lilla, genuina företaget genom att driva och utveckla deras marknadsstrategi. Du kommer att vara ansvarig för att öka synligheten på marknaden, stärka varumärke och utveckla medarbetare. Att säkerställa daglig drift samt hantera och supportera medarbetare och entreprenörer vid uppkomna händelser ingår i det dagliga. Du kommer att arbeta nära ledningsgruppen och rapportera direkt till VD.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

  • Leda marknadsavdelningen och den interna kundtjänstavdelningen.
  • Utveckla och implementera marknadsstrategi i linje med företagets övergripande mål.
  • Analysera marknadstrender och identifiera nya affärsmöjligheter.
  • Skapa relationer och samarbeten med externa kunder, samarbetspartners, myndigheter och intresseorganisationer.
  • Följa upp och analysera marknadsföringsinsatser, resultat och justera strategin vid behov.
  • Säkerställa att det operativa dagliga arbetet flyter på tillsammans med kollegor i företaget och anslutna entreprenörer.
  • Ansvara för att lagar och förordningar följs.

Till denna roll kan placering vara på någon av Konvex verksamheter i Lidköping, Kävlinge eller Karlskoga.

Vem är du?

Du är en ödmjuk och kreativ tänkare med erfarenhet från lantbruk, animalieproduktion eller liknande. Du tycker om att leda människor och har ett stort intresse för svenskt lantbruk. Som ledare är du inkluderande och öppen och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Därutöver ser vi gärna att du:

  • Har en relevant högskoleutbildning inom agrara sektorn eller liknande.
  • Har tidigare erfarenhet av en liknande roll, gärna inom animalieproduktion eller hållbarhetssektorn.
  • Har goda ledaregenskaper och erfarenhet av att leda team.
  • Har sälj- eller inköpserfarenhet.
Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Konvex AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Konvex. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-08-20.

Om Konvex AB

Konvex AB är en viktig del i den svenska animalieproduktionen och Konvex AB arbetar efter naturens villkor. Verksamheten bearbetar och förädlar animaliska biprodukter från det svenska lantbruket och slakterier. Vår vision är att omvandla restprodukter till värdefulla resurser och därigenom bidra till en mer hållbar värld.

Konvex AB är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S som i sin tur ägs av det tyska familjeföretaget Saria SE & Co. KG. Konvex har 36 medarbetare som arbetar på produktionsanläggningarna i Kävlinge och Karlskoga eller på huvudkontoret i Lidköping.

Konvex AB är delägare i Svensk Lantbrukstjänst AB tillsammans med Svenska Köttföretagen. Svensk Lantbrukstjänst AB finns till i hela Sverige och utför insamling av animaliska biprodukter, avlivning och hämtning av avlidna djur från landets djuruppfödare. Bolaget utför också obduktionstransporter av djur till landets obduktionsplatser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 januari 2025 (167 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se