Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Formsprutningsoperatör med processkunskap

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Hammarplast Medical AB är en ledande tillverkare inom plastindustrin med produktionsenheter i Lidköping, Bredaryd och Tallinn. I Lidköping är vi en sammanhållen enhet med fokus på högkvalitativ produktion och innovation.

Om oss
Vi är stolta över att vara en del av en dynamisk organisation som värdesätter kvalitet och samarbete. Med över 40 medarbetare totalt och en årsomsättning på cirka 120 MSEK är vi en stabil och växande aktör på marknaden.

Tjänstebeskrivning
Hammarplast Medical i Lidköping behöver utöka personalstyrkan efter sommaren. Är du en person med stort tekniskt intresse? Trivs du dessutom i en arbetsmiljö med frihet under ansvar och där det också är korta beslutsvägar? Då kan du vara vår nya formsprutningsoperatör. Välkommen in med din ansökan!

Som formsprutningsoperatör kommer du att ansvara för att utföra kvalitetskontroller och säkerställa att produktionsprocessen fortlöper enligt regler och standarder i högautomatiserade produktionslinjer.
Du kommer att övervaka, starta, stoppa och justera maskiner, dokumentera resultat och rapportera eventuella avvikelser. Ditt ansvar innefattar även att utföra enklare underhåll och att bidra till att upprätthålla en säker och ren arbetsmiljö.

Efter en tids inhyrning finns goda möjligheter till en anställning hos oss på Hammarplast Medical.

Arbetet utförs under tvåskift.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet inom tillverkningsindustrin. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av tillverkningsprocesser såsom termoformning och/eller formsprutning, samt erfarenhet av enklare underhåll av maskiner eller verktyg.

Denna tjänst passar dig som har en grundtrygghet i dig själv och ett stort inre driv. Du är van vid att ta ansvar och är noggrann i ditt utförande. Du är en kreativ problemlösare och givetvis har du ett stort tekniskt intresse.

Truckkort A+B är meriterande.

Vad erbjuder vi dig?
* En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling och karriärmöjligheter.
* Moderna arbetsredskap och kontinuerlig kompetensutveckling.
* En stabil och växande arbetsgivare med goda anställningsvillkor.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 0724024660. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 4 augusti. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se