Hoppa till innehåll

Systemutvecklare/Business Analyst till Eurofins Environment!

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med och bidra till en tryggare värld? Tveka inte att söka denna kombinerade tjänst!

Vilka är vi?

Vi är kanske inte så kända för dig men allt vi gör har en positiv inverkan på ditt liv, din hälsa och på miljön. Vi analyserar maten du äter, luften du andas och medicinerna du behöver - vi jobbar för att du ska känna dig trygg, vi kallar det Testing for Life. Eurofins är en global ledare inom analystjänster med mer än 62 000 medarbetare runtom i världen. Visste du att i Sverige är vi nära 650 medarbetare? Hos oss finns ett 50-tal olika roller, bland annat labbingenjörer, systemutvecklare, miljövetare och kundsupportmedarbetare. Tillsammans jobbar vi utifrån våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism & Hållbarhet.


Vad du kommer att göra hos oss

Du kommer att ingå i en positiv och kompetent arbetsgrupp på ca 15 medarbetare med Systemutvecklare och Business Analysts.

Rollen är delad mellan två roller, där du kommer att dela din tid 50/50 mellan att vara Business Analyst och Systemutvecklare.

I rollen som Business Analyst kommer du:

  • Arbeta med analys- och dokumentation av verksamhetens processer, FIT/GAP-analyser och projektledning.
  • Utbilda användare och ta fram kravspecifikationer till våra systemutvecklare.
  • Vara länken mellan verksamheten och utvecklingsteamet för att förstå, specificera och tillsammans med företagsledningen i Norge prioritera uppgifterna efter behov och krav eftersom rollen kommer att vara riktad mot vår verksamhet i Norge.

För att säkerställa att vi har en god dialog med verksamheten i Norge kommer det att krävas att du reser dit två gånger i månaden.

I rollen som Systemutvecklare kommer du:

  • Arbeta nära verksamheten i utvecklingen av nya system men också förvalta befintliga. I projekten kommer du att vara involverad från kravspecifikation till leverans. Exempel på projekt är vidareutveckling och konfiguration av Eurofins labbdatasystem, webblösningar och integrationslösningar. Det innebär att vi söker en person som drivs av att arbeta med helheten såväl som med detaljer.
  • Arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i Lidköping och Uppsala men också ha kontakt med medarbetare på andra laboratorier i Sverige och utomlands.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss bidrar du till en bättre värld. Det är en meningsfull känsla som skapar motivation och engagemang, det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. Det finns möjlighet att delta i spännande och utmanande projekt som kan leda till att du får utvecklas professionellt i ett globalt nätverk med god tillväxt. I just denna roll kommer du dessutom få möjlighet att vara med och påverka hur Eurofins IT-stöd ska se ut i framtiden.

Vi bryr oss om våra medarbetare och vill att du ska må bra på jobbet, därför får du 3 000 kr i friskvårdsbidrag varje år och dessutom får du frukost varje dag. Vi vill att du ska få ihop livet utanför jobbet, därför har vi flexibel arbetstid och möjlighet till egna hälsoaktiviteter på arbetstid. Du har möjlighet till föräldralön den dagen du behöver vara föräldraledig. Flyttar du mer än 8 mil, kan du få en skattefri flyttbonus på 15 000 kr. Läs mer om vilka förmåner vi erbjuder på careers.eurofins.com/se.

Vi är stolta över att verka i Lidköping som 2022 och 2023 fick pris för årets superkommun av Dagens Samhälle. Lidköping sticker ut tack vare en god barn- och äldreomsorg, bra ekonomi och arbetsmarknad, samt ett levande kulturliv och fina fritidsmöjligheter. Vill du läsa mer om superkommunen? Besök lidkoping.se.


Vem är du som söker?

För att lyckas med denna tjänst tror vi att du har en universitets- eller högskoleexamen inom IT-området samt gärna ett par års erfarenhet av liknande roller sedan tidigare eller av projektledning.

Du ska inneha B-körkort eftersom resor kommer vara vanligt förekommande i tjänsten. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av laboratorie- eller processindustri ses det som meriterande.

Detta arbete passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förbättring och därför ser vi att du är självgående och kan arbeta under eget ansvar samt är lösningsorienterad och visar stort engagemang. Det är också viktigt att du är strukturerad i ditt arbetsssätt och sätter kvalitet i fokus. Då du kommer att ingå i en relativt liten arbetsgrupp krävs att du har god samarbetsförmåga och föregår med gott exempel. Du kommer att arbeta med alla olika delar av företaget och emellanåt stötta medarbetare utan några speciella IT-kunskaper och därför är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga och att du är pedagogisk.

Vidare behöver du kunskaper i systemutveckling och förstår vikten av att fokusera på verksamhetens och slutanvändarens behov. All utveckling sker för närvarande i Microsoft-stacken så vi söker dig med goda kunskaper inom:

  • C#
  • .NET (både standard, Core och nyare varianter)
  • .NET 6 och över
  • MSSQL

Det är dessutom meriterande om du har intresse och/eller erfarenhet av

  • Blazor
  • DevOps och CI/CD
  • Angular
  • SignalR


Praktisk information

Vi rekryterar löpande, men på grund av semestertider kommer urvalsprocessen att påbörjas först i augusti månad 2024. Tveka dock inte att söka tjänsten redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar på annat sätt tas inte med i rekryteringsprocessen.

Anställningsformen är tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas. Tjänsten avser arbete på heltid- och dagtid. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Lidköping med återkommande resor till Moss, Norge

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Viktor Thorsson, IT Solutions Manager, viktorthorsson@eurofins.se

Mattias Frick, Regional IT Manager, mattias.frick@etn.eurofins.com

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se