Hoppa till innehåll
Autocom logotyp

Mjukvaruutvecklare

Publiceringsdatum
19 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

 

Systemutvecklare / Mjukvaruutvecklare - Trollhättan

Är du passionerad för teknologi och mjukvaruutveckling? Vill du vara en del av ett högteknologiskt produktbolag som värdesätter innovation och kontinuerligt lärande? På Autocom får du en flexibel arbetsplats som värdesätter en bra balans mellan jobb och fritid.

Om rollen:
Autocom expanderar och vi söker nu fler utvecklare som motiveras av att innovera och förbättra våra tjänster inom fordonsdiagnostik. Som en del av vårt självgående team kommer du att designa, bygga och distribuera applikationer och molntjänster som gör skillnad. Vi söker dig som är teknikagnostisk och öppen för att arbeta med flera programmeringsspråk och plattformar.

Vem är du?
Vi söker en driven och engagerad utvecklare som trivs i en samarbetsorienterad miljö och som har en stark vilja att lära sig nya teknologier. Du har erfarenhet av systemutveckling och är bekant med agila metoder.

Erfarenhet inom några av följande områden är meriterande, men inte ett krav:

  • Programmeringsspråk som Kotlin, C#, Java, Go eller andra
  • Ramverk som Spring Boot
  • SQL-databaser, design och integration
  • Molntjänster och REST-arkitektur
  • Automatiserade tester och code reviews
  • Continuous Integration / Continuous Delivery
  • Container-teknologier som Docker
  • Infrastructure as Code, exempelvis med Terraform
  • Övervakning och loggning med verktyg som Grafana, Loki eller Prometheus

Vi värdesätter diversifiering för att därigenom komplettera och stärka våra team. Vi tror på att olika egenskaper, åldrar, bakgrunder och andra olikheter hjälper oss att skapa välmående och trygga team som därigenom arbetar mer effektivt tillsammans.  

Vad har Mikael Gidmark, mjukvaruutvecklare, att säga om tjänsten och företaget?

"Det jag tycker är roligast är när tjänsterna vi jobbat på börjar användas och man ser att det fyller den viktiga funktion som vi hade hoppats. Givetvis för det med sig utmaningar så som monitorering och anpassningar av systemet för att det ska passa verkligheten bättre, men det är det som är så roligt med utveckling.

Arbetsplatsen är dynamisk, inte otänkbart att man får flytta runt ibland för att stötta eventuella korttidsprojekt. Kollegorna är alltid positiva och villiga att se lösningar istället för problem, och Autocom som företag värnar väldigt mycket om din hälsa och välmående. Det planeras alltid någon rolig aktivitet!"

Läs mer om vad medarbetarna på Autocom har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/autocom/it 

Vi erbjuder:
Som mjukvaruutvecklare på Autocom får du arbeta i en stimulerande miljö där du kan påverka och bidra till spännande projekt. Du får tillgång till förmåner som pensionsavsättningar enligt kollektivavtal, marknadsmässiga löner, interna utbildningar, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, möjlighet att träna på arbetstid en timme/vecka och möjlighet till distansarbete två dagar i veckan. Vi uppmuntrar även till innovation genom att erbjuda fyra timmar för egenutveckling och experiment varje vecka.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?
Ring gärna och tala med någon av oss:
Martin Lindblom, Gruppchef, tel. 0735-20 32 92
Johan Forsell, Gruppchef, tel. 0763-09 33 54
Petra Borg, Unionen, tel. 0520-49 91 17

Som mjukvaruutvecklare på Autocom får du arbeta i en stimulerande miljö där du kan påverka och bidra till spännande projekt. Du får tillgång till förmåner som pensionsavsättningar enligt kollektivavtal, marknadsmässiga löner, interna utbildningar, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, möjlighet att träna på arbetstid en timme/vecka och möjlighet till distansarbete två dagar i veckan . Vi uppmuntrar även till innovation genom att erbjuda fyra timmar  för egenutveckling och experiment varje vecka. Your browser does not support the video tag.

Här kan du se filmen "Livet som utvecklare hos Autocom"  https://vimeo.com/365706178/91198489e7

Om företaget
Autocom är ett high-tech företag som utvecklar avancerad diagnosutrustning för fordon. Våra slutkunder är bl a fordonsverkstäder och besiktningsföretag. Våra Autocom produkter finns tillgängliga i de flesta länderna i Europa och vi samarbetar med flera betydande företag över hela världen inom fordonseftermarknaden. Vår ekonomiska tillväxt är stabil och ger oss möjlighet att fortsätta anställa nya medarbetare och vi är nu ca 120 medarbetare. Autocom är en del av Würth koncernen som har mer än 80 000 anställda över hela världen. Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se

Autocom logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup