Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Systemutvecklare inom .NET till Syncify

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Syncify har förvandlat idén om företagsintegrationer till något enkelt, intuitivt och mäktigt. Genom att skapa smidiga anslutningar mellan affärs- och tjänstesystem, hjälper Syncify sina kunder att effektivisera sina arbetsflöden, minska manuella uppgifter och frigöra tid för mer värdeskapande aktiviteter. De erbjuder en enkel integrationslösning som automatiserar arbetsprocesser och främjar effektivitet. Som systemutvecklare hos Syncify kommer du att vara en viktig del i utvecklingsteamet. Din huvudsakliga uppgift blir att skapa och underhålla integrationslösningar, primärt med hjälp av .NET och AWS. Du kommer att arbeta nära deras kunder för att förstå deras behov och säkerställa att lösningen uppfyller kundens krav på ett effektivt och tillförlitligt sätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att utveckla och implementera integrationslösningar med fokus på .NET och AWS och arbeta med att skapa smidiga anslutningar mellan olika affärs- och tjänstesystem. Du kommer också delta i design och arkitektur av nya integrationsprojekt, samarbeta med kunder för att förstå deras affärsprocesser och krav, samt testa och felsöka integrationer för att säkerställa hög kvalitet och prestanda. Slutligen kommer du dokumentera utvecklingsarbete och skapa teknisk dokumentation.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av utveckling i .NET och AWS, kunskap om och erfarenhet av att hantera ERP-system samt god förståelse för ekonomiska processer och affärslogik. Du bör kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, ha stark problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande samt god kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta effektivt med både teammedlemmar och kunder. Kunskap om automatisering av arbetsprocesser är meriterande. Du bör ha:

  • Cirka 3 års erfarenhet som systemutvecklare.
  • Tidigare erfarenhet och hantering av ERP-system.
  • Vana att självständigt arbeta i .NET samt AWS.
  • God kommunikativ förmåga.
Utöver detta ser vi gärna att du har en bakgrund inom eller intresse för ekonomifrågor.

Vi kan erbjuda dig
Syncify grundades 2016 med en vilja och övertygelse att befria företag från onödigt arbete. Som i alla bra berättelser fick vi kämpa för att lyckas övervinna onda krafter. I vårt fall manuella processer, bindningstider och höga konsultkostnader. Även om vi är stolta över vad vi åstadkommit har inte vi huvudrollen i den här historien. De riktiga hjältarna är alla företag och medarbetare som ständigt utvecklar och förbättrar samhället. Vi är snarare en osynlig mantel som erbjuder friheten att skapa något nytt. För vi vet att stordåd kan skapas när administrationstid förvandlas till fri tid. Vi finns till för att ge företag den kraften.
Syncify erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett innovativt företag som driver utvecklingen inom företagsintegrationer. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö med engagerade kollegor och få möjligheter till professionell utveckling. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön och förmåner. Syncify erbjuder också en hybrid arbetsplats som kombinerar flexibilitet och frihet under ansvar. Du blir en del av ett sammansvetsat team som regelbundet åker på gemensamma resor, vilket stärker vår laganda och gemenskap. Om du är intresserad av att vara med och skapa framtidens integrationslösningar, skicka din ansökan redan idag!
Ta chansen att make it flow tillsammans med Syncify!

Kontakt information
Alicia Mattsson +46734159393 Alicia.Mattsson@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är stolta över att få hjälpa Syncify hitta sin nästa kollega inom systemutveckling. Syncify är ett Göteborgsbaserat integrationsbolag vars vision är att skapa en digital revolution med en integration och att omvandla processer till flöden. Tack vare integrationslösningen förvandlas kundens administration till automation, och kunden får mer tid och energi över till kärnverksamheten och att förbättras och växa som bolag.

Nu har också du chansen att få bli en nyckelspelare i Syncifys fortsatta tillväxtresa framåt i rollen som systemutvecklare med fokus på .NET. Om du har några års erfarenhet som systemutvecklare, är driven och framåtlutad, så kan det vara dig vi söker!

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos Syncify i Mölnlycke.