Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Ekonomiassistent på 50%

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker dig som vill jobba 50% som ekonomiassistent!

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Adecco med start enligt överenskomelse. Tjänsten är på 50 %, dagtid till en av våra kunder. Har du tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra och en utbildning inom ekonomi? Då kan det här vara tjänsten för dig! Uppdraget startar omgående så skynda dig att söka, du är varmt välkommen med din ansökan!

Ditt arbete kommer bestå av löpande leverantörsreskontrauppgifter, vilket bland annat innefattar hantering av leverantörsfakturor och betalningar.

Om dig
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande, det är meriterande med något års arbetslivserfarenhet av en liknande tjänst. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har ett positivt förhållningssätt samt är proaktiv, noggrann och strukturerad. Du trivs både med att arbeta i team och självständigt. Du har lätt för att samarbeta och drivs av utmaningar och utveckling. Vidare ser vi att du är flytande i svenska språket i såväl tal som skrift. Du bör även ha god datorvana och har lätt att lära dig nya system.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ida Hansson via ida.hansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.