Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

EKONOM TILL HALSÄNG STÄNGSEL

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du ekonom och känner att det är dags för nästa steg? Har du tidigare erfarenhet av brett ekonomiarbete och har en ambition av att driva en ekonomifunktion? Då har vi tjänsten för dig! Halsäng Stängsel AB i Falköping behöver nu utöka sin verksamhet med en Ekonom, läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag
I rollen kommer du ta hand om den ekonomiska strukturen och sköta de dagliga ekonomiska uppgifterna såsom fakturahantering, rapportering, reskontran, arkivering och skattedeklarationer. Detta sker i samverkan med koncernens ekonomifunktion, extern bokföringsbyrå samt andra intressenter. Rollen kräver därför att du både kan se till det dagliga och se förbättringspotential. Därtill kommer du ha en rådgivande funktion gentemot verksamheten och dina kollegor. Som Ekonomiansvarig får du helhetsansvar för företagets redovisning och rapportering, du kommer därför koordinera revisionsarbetet och ha ansvar över uppgifterna i Bolagsverkets register. Dina arbetsdagar kommer vara varierande, du lägger upp ditt arbete själv och du får arbeta i ett dynamiskt bolag som tror på teamkänsla!

Vem är du?
Du har högre utbildning inom ekonomi och du har erfarenhet från redovisning och/eller revision. Som person är du självgående, ansvarsfull och noggrann och du känner dig trygg med ekonomiområdets olika delar. Du är kvalitetsmedveten, engagerad och har ett starkt självledarskap. Du har ett genuint intresse för ekonomi och har inga bekymmer med att ta tag i såväl nya som mer rutinmässiga arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ekonomi på ett mindre bolag, vilket gör att du är van vid att arbeta med alla delar inom området.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Halsäng Stängsel med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Halsäng Stängsel AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-08-07.

Om Halsäng Stängsel AB
Verksamheten startades redan under 1970-talet. Under företagets första år var produktionen inriktad på flätat nätverk men sedan mitten av 90-talet är verksamheten mer inriktad på import och export av olika trådprodukter. Idag sysselsätter företaget 8 personer.

Att företagets motto är "proffs på stängsel" kan bevisas med den mångfald av olika stängseltyper och tillbehör som saluförs - både från den egna modernt utrustade fabriken och agentprodukter.

Vi arbetar aktivt med flera samarbetspartners där vi tillsammans skapar koncept till olika projekt och kunder.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.