Hoppa till innehåll
Halsängs Stängsel AB logotyp

Ekonomiassistent

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara en del av Halsängs Stängsel – ett företag som har levererat trygghet och kvalitet sedan 1971? Vi bygger långsiktiga relationer genom pålitliga lösningar och personligt engagemang. Är du redo att växa med oss?
  Halsängs Stängsel 
Sedan 1971 har Halsängs Stängsel, grundat av Thorbjörn Övergard och nu ledd av Jan-Olof Övergard, levererat högkvalitativa grindar och stängsel. Med en produktionsanläggning i Polen och en expansion till Västeuropa erbjuder vi skjutgrindar, snabbvikgrindar, rotationsgrindar och accesskontrollenheter. Våra produkter, certifierade av TÜV, är designade för att tåla nordiska väderförhållanden och är enkla att installera och underhålla. Vårt team av specialister strävar ständigt efter att förbättra och anpassa våra lösningar för att möta kundernas behov.
  Om tjänsten 
Vi söker en glad, trygg och kvalitetsmedveten Ekonomiassistent som kan hantera  och stötta upp i den ekonomiska strukturen - ekonomi och administration. Detta innebär dagliga uppgifter som sammanställning, analys, tolkning och rapportering av företagets finansiella information där skattedeklarationer ingår. Det löpande ingår givetvis också där du registrerar dagliga transaktioner inom företaget ex. fakturahantering, reskontra. Eftersom vi ser anser att det är viktigt att din arbetsdag är variationsrik och för att du inte ska uppleva att du hamnar i en repetitiv cykel - så vill vi att du även är delaktig i hela företaget genom att vara behjälplig på telefon vid behov. Detta kan innebära samtal från leverantörer, kunder med mera. Kundservice - helt enkelt! Detta för att skapa en varierad och engagerande arbetsdag. 
  Ytterligare information  
  • Ort: Halsäng 
  • Placering: på plats.  
  • Arbetstider: måndag till fredag 08.00-17.00. 
  • Anställningsform: tillsvidareanställning. Provanställning kan tillämpas, antingen via OnePartnerGroup eller Halsängs Stängsel. 
  • Tillsättning: enligt överenskommelse/omgående. 
  • Affärssystem: Monitor G5. 
  Krav för tjänsten 
  • Yrkeserfarenhet av bokföring och redovisning är ett krav - meriterande om du har jobbat med detta på ett mindre bolag.  
  • Mycket god förståelse för det svenska språket i tal- och skrift.
  • God förståelse för det engelska språket i tal- och skrift då vi har kollegor och leverantörer Europa över. 
  Rekryteringsprocessen 
Halsängs Stängsel samarbetar med OnePartnerGroup för i denna rekryteringsprocess. Därför kommer urval, intervjuer, referenstagning med mera att ske med hjälp av OnePartnerGroup.   

Då sommaren är här kan återkoppling dröja på grund av semester. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, eventuellt tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.
  
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Evelyn Wiseby på evelyn.wiseby@onepartnergroup.se. 

Vi ser framemot din ansökan!
Halsängs Stängsel AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.