Hoppa till innehåll
Benders logotyp

Fabriksarbetare sökes till Benders i Floda!

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Adecco söker nu en fabriksarbetare på heltid till Benders i Floda. Du kommer bland annat att ansvara för rengöring av betonggjutningsformar, inoljning och armering. Vi söker dig som trivs bra med ett jobb som är fysiskt krävande. Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag om detta stämmer in på dig!

Om tjänsten
Som produktionspersonal ansvarar du för rengöring av formar, inoljning av formar samt armering i betongproduktionen.
I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära arbete med hela produktionscykeln. Arbetet kräver god fysik då du dagligen arbetar med kroppen.

Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag mellan kl 07:00-16:00. Tjänsten startar i november. Uppdraget löper tillsvidare och startar med en 6 månaders visstidsanställning.

Om dig
Vi söker dig som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och hugga in i olika delar av produktionen. Du trivs med arbete tillsammans med dina kollegor och att jobba mot dagligt uppsatta mål.

Som person är du engagerad och nyfiken på att lära dig mer om det du inte kan sedan tidigare. Vidare är du ansvarsfull i ditt arbete och respekterar tider samt deadlines. Detta är en tjänst för dig som har lätt för att samarbeta, stötta och fungerar bra tillsammans med andra. Du har inga problem med att ta direktiv och du förstår vikten av att vara uppmärksam.

Kraven för tjänsten:

- Svenska, obehindrat i tal och skrift
- B-körkort samt tillgång till bil
- Arbetssam
- God fysik för att klara av fysiskt krävande arbetsuppgifter

Meriterande för tjänsten:

- Truckkort A1-B4
- Traverskort
- Liftkort
- Hjullastarutbildning

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om anställningen
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning där du blir anställd som ambulerande konsult. Du blir anställd i Adecco Sweden men arbetar ute hos vår kund. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av Adecco för att utföra arbete hos kundföretaget vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kundföretaget.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten startar i november. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Har du frågor angående ansökan vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Lindqvist via: jennifer.lindqvist@adecco.se

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Orderplock, Floda, Lerum, Industri, Truck, Truckkort A+B, Göteborg, Adecco, Fysisk, Betong, Gjutning

Benders logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.