Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Nu söker vi montörer till ett spännande företag i Alingsås!

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Adecco söker montörer för uppdrag för vår kunds räkning i Alingsås. Är du intresserad av ett arbete inom montering och produktion? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Om tjänsten
Tjänsten som montör är ett heltidsuppdrag där du huvudsakligen kommer arbeta med montering av elskåp. Även andra typer av arbetsuppgifter kan förekomma. Arbetet utförs både enskilt och i team.

Tjänsten är förlagd på dagtid, måndag-fredag 07:00-16:00 och tilltänkt start är i mitten på september. Arbetstiderna kan komma att ändras längre fram. För rätt person kan detta vara ett uppdrag som löper på tillsvidare.


I rollen som montör kommer du att arbeta med:
- Varierad montering
- Maskinövervakning
- eventuellt Truckkörning för dig med behörighet

Om dig
Vi söker dig som har ett intresse för industri och produktion och trivs med att arbete i en sådan miljö. Vi ser att du är en flexibel, kvalitetsmedveten, noggrann och prestigelös person. Arbetet är relativt fysiskt och kräver högt arbetstempo så det är viktigt att du trivs med den typen av arbeten.

Meriterande för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet av arbete inom industri och tillverkning
- Truckkort D1
- Traverskort

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. Att vara ambulerande konsult innebär att du blir anställd av Adecco för att utföra arbete hos kunden, vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som montör är en del av vår personaluthyrning och som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Uppdraget tillsätts löpande och förväntas fortlöpa på heltid. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.

Om ansökan

Tjänsten startar i mitten på september och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". I vissa av våra processer använder vi videointervjuer, tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Jennifer Lindqvist på jennifer.lindqvist@adecco.se.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, industri, logistik, Alingsås, Adecco, Lerum, Floda, Vårgårda, Partille

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.