Hoppa till innehåll

Säsongsanställd Lagermedarbetare till Jabadabado

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Jabadabado söker nu en säsongsanställd Lagermedarbetare på heltid med start i september. Här erbjuds heltidsjobb under höstens volymtopp, för rätt person finns även möjlighet till extrajobb framöver.På Jabadabado arbetar du iett litet sammansvetsat team med högt i tak och nära till beslut.I rollen som Lagermedarbetare kommer dina arbetsuppgifter variera, allt från containerlossning till orderplock och fakturering.Perfekt för dig som söker en kortare heltidsanställning och trivs med ett fysiskt aktivt lagerarbete.

Arbetsuppgifter
  • Orderplock & fakturering
  • Inleverans
  • Kvalitetskontroll
  • Ta emot och skicka gods

    Arbetstider:Måndag - Fredag 07:00 - 15:30

    Anställningsform:Visstidsanställning på heltid från September till sista November 2024. Det är viktigt att du är tillgänglig att arbetaunder hela perioden.

    Start för tjänsten:1 September 2024

    Adress till arbetsplats: Varggatan 10, 261 44 Landskrona

    Om Jabadabado

    Jabadabado är ett svenskt designföretag som tillverkar och säljer träleksaker, babyartiklar, barnmöbler och inredningsdetaljer. Jabadabado startades för 30 år sedan i den svenska staden Landskrona. Varumärket säljs nu i större delen av Europa, Australien och Mellanöstern. Jabadabado är ett klassiskt svenskt varumärke som har blivit synonymt med träleksaker och barnrumsinredning i en lekfull och trendig design.Sedan 2021 är Jabadabado en del av Bare Collective, en grupp företag inom barn- och hygienprodukter med visionen att göra hållbar konsumtion till norm.

    Krav och egenskaperKrav
      • God svenska i tal och skrift
      • Minst 18 år gammal
      • Truckkort
      • Datorvana
        Meriterande
        • Tidigare erfarenhet av lagerarbete
        • B-körkort
        Egenskaper

        Vi söker en självgående och energisk person som är lösningsorienterad och noggrann. Du bör ha en hög stresstålighet och kunna arbeta strukturerat även under press. Vi värdesätter också att du är en lagspelare som trivs med att samarbeta och bidra till teamets goda stämning. God fysisk kondition är viktigt då tunga lyft förekommer i arbetet.

            Stor vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper.

            Lön och förmåner

            Lön: Enligt överenskommelse

            Förmåner:

            • Personalrabatt
            Rekryteringsprocessen

            Marketpeople har en rättvis och enkel rekryteringsprocess där du ansöker om ett jobb på vår hemsida. Efter att du skickat in din ansökan så kommer du få ett mail om att genomföra AI-intervju med Hubert. Nästa steg är referenstagning sker digitalt med hjälp av Refensa. På slutkandidater kommer en juridisk bakgrundskontroll genomföras som du godkänner genom ansökan. Efter detta tar Jabadabado själva över processen.

            Om Marketpeople

            Marketpeople är ett rekryteringsbolag med gedigen erfarenhet, branschledande AI, stark digital närvaro & high tech. Vi levererar marknadens mest moderna och fördomsfria rekryteringsalternativ. Hos Marketpeople får alla sökande chansen att presentera sig och genomföra en intervju med vår AI vilket ger alla sökande samma förutsättningar.

            Hemsida: www.marketpeople.se

            Ansök nu

            Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se