Hoppa till innehåll
Ewerman logotyp

Truckförare för sommarbemanning | Ewerman | Helsingborg

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet inom lager och söker ett roligt extrajobb? Vi söker nu flertalet truckförare till Ewerman i Helsingborg. Ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt företag inom dagligvaruhandeln med en innovativ arbetsmiljö - ansök idag!

Om uppdraget
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Visstidsanställning - deltid
  • Helsingborg
  • Tillgängliga skift mellan kl 07.00-21.00 (måndag-söndag)
Om tjänsten

Arbetet som truckförare hos Ewerman går främst ut på att plocka varor och order samt stapla upp dem på pall. Du kommer använda dig av truck och pick-by-voice som hjälpmedel i arbetet. Du kommer att hålla koll på golvet och rapportera in eventuella avvikelser, samt ha koll på kvalitén. Andra arbetsuppgifter kan vara att plocka fram gods till utleveranser och kika på läget under inventeringstider.

Ewerman ligger i nya, fräscha lokaler med bra kollektivförbindelser, vilket gör det enkelt för dig att ta dig till och från jobbet. För dig som kör bil finns det gott om gratis parkeringsplatser, även laddmöjligheter finns. Företaget ligger bra placerat nära motorvägen. Möjlighet finns att beställa personallådor med frukt och grönt, till förmånliga priser. Även frukost kan köpas till ett bra pris.

Om dig

Du bör ha erfarenhet inom lager och känna dig bekväm i rollen som truckförare. Det förekommer olika truckar hos kunden men framförallt används plocktruck (A1). Har du erfarenhet av att jobba med pick-by-voice är detta meriterande. Du är noggrann, ansvarsfull och har en stark fysik. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå kunden mål.

Vi ser helst att du kan starta så snart som möjligt och att du kan jobba 2-3 dagar i veckan fram till juni, och att du sedan kan arbeta heltid sommaren. Under din första vecka, upplärningsveckan, är det också viktigt att du kan arbeta kl. 08:00-17:00 måndag-fredag.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten är följande punkter ett krav:
  • Truckkort A1-A4 (extra poäng för B1 och B3)
  • En annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av t.ex. annat jobb eller studier
  • Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter
Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste cv, truckkort, studieintyg/arbetsintyg och svenskt pass, nationellt ID-kort eller uppehållstillståndskort.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Ewerman logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ewerman är en ledande importör och distributör av frukt och grönt i Sverige. Med över 50 års erfarenhet levererar de ett innovativt och brett sortiment till detaljhandel och foodservice. Deras effektiva affärsmodell förbättrar samarbetet med sina kunder och de erbjuder marknadens bredaste utbud av frukt och grönt. Varje år levererar de ca 140 000 ton färsk frukt och grönt över hela landet.