Hoppa till innehåll

Testingenjör

Sista ansökningsdag
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
21 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss
Haldex är en tillverkare av pålitliga och innovativa bromssystem och luftfjädringslösningar som förbättrar säkerhet, dynamik och hållbarhet för tunga fordon. Haldex kunder är i första ledet stora tillverkare av lastbilar, bussar och släpvagnar i Nordamerika, Europa och Asien. På eftermarknaden erbjuder Haldex reservdelar och service till distributörer, verkstäder och stora logistikföretag. Haldex grundades 1887 i Landskrona och har sedan dess utmärkt sig genom ett innovativt forsknings- och utvecklingsarbete som skapat banbrytande tekniska fordonslösningar. Idag fokuseras utvecklingen på säkerhet och på framtidens elektrifierade och uppkopplade tunga fordon. Haldex verksamhet är global med cirka 2 000 medarbetare i 19 länder. Vi ingår i SAFHOLLAND-koncernen.

 

Om tjänsten
I rollen som testingenjör kommer du att ansvara för att genomföra validering av produkter och komponenter som härrör från både pågående och nya projekt. Detta inkluderar att utföra tester, utvärdera resultaten och skriva testrapporter. Du kommer också att spela en viktig roll i att stödja interna kvalitetsanalyser och utredningar av reklamationer. Som en del av ditt ansvarsområde kommer du att underhålla och förbättra teststationer samt relaterade processer och instruktioner. Rollen kräver ett nära samarbete med andra avdelningar för att säkerställa att alla krav fångas upp och att valideringsmetoder implementeras både lokalt och globalt. Resor kan förekomma i tjänsten.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad ingenjör från högskola eller universitet, och har minst 3 – 5 års erfarenhet från en liknande roll. För att trivas i rollen och hos oss, har ett stort tekniskt intresse samt praktiska färdigheter med god "hands-on" förmåga. Du har goda kunskaper i Office-paketet och ett strukturerat arbetssätt med starka analytiska färdigheter. Erfarenhet av Lean Product Development ses som meriterande. Du har en utmärkt förmåga att arbeta i tvärfunktionella team och behärskar engelska flytande, både i tal och skrift. Ett krav är att du innehar körkort. Vidare är det meriterande om du har kunskaper inom programmering, särskilt i LabVIEW eller Python, samt CAN-kommunikation. Erfarenhet av Failure Mode and Effects Analysis (DFMEA/PFMEA) och Measurement System Analysis (MSA) värderas också högt.

Ansökan och kontaktperson
Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten! Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 september.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Nilsson på fredrik.nilsson@haldex.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se