Hoppa till innehåll
Östorps Bevattning logotyp

Operativ chef till Östorps Bevattning i Laholm

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Anders Råberger
Telefon
Ansök nu

Sugen på att ta rodret och leda en verksamhet som ska växla upp till nästa nivå?

Under 50 år har vi på Östorps Bevattning hjälpt 1 000-tals lantbruk med system för effektiv bevattning. Vi är ett etablerat och lönsamt företag och är idag 10 duktiga och engagerade medarbetare. Vi hjälper framgångsrikt många av Sveriges lantbruk, golfbanor, kyrkogårdar, villaägare och fotbollsklubbar med sin bevattning. Vi har egen tillverkning, montering och lagerverksamhet. Kunderna är till stor del återkommande och försäljning sker både genom uppsökande verksamhet och inkommande förfrågningar.

I rollen som Operativ Chef ingår

  • Personal-, budget och resultatansvar.
  • Du är nyckeln till att säkerställa hög kvalitet, effektiva arbetssätt och en överlägsen kundupplevelse som leder till resultat, ökad försäljning och lönsamhet.
  • Du leder och utvecklar verksamheten.
  • Du rapporterar till Lyckegård Groups koncernchef och är en mycket viktig kugge i utvecklingen och tillväxten för hela koncernen. 


Vem är du?

För att lyckas i rollen som Operativ chef har du erfarenhet från en ledande roll på ett mindre eller medelstort företag troligen inom tillverknings- eller processindustrin. Du har gärna jobbat både med försäljning och teknik och är van att vara väldigt operativ i dina roller.

Du är en handlingskraftig, inspirerande och coachande ledare som är duktig på att skapa engagemang hos dina medarbetare. Som person trivs du att träffa andra människor och du har god struktur, ordning och reda.

Du förväntas leda verksamheten på plats utanför Laholm de dagar du inte är ute och reser.

Östtorps Bevattning ingår i Lyckegård Group som har en ledande marknadsställning inom grönytebevattning för golf, idrottsfält, parker och stadsmiljöer med erfarna medarbetare som tillsammans besitter stor del av landets samlade kompetens inom området. Läs mer på https://lyckegardgroup.se/ och https://www.ostorpsbevattning.se/

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan så snart som möjligt, då urvalet sker löpande. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Anders Råberger hos Norén & Lindholm på telefon 070-77 88 743.

I N&L’s rekryteringsprocesser blir ett större antal kandidater testade, både på ett logiskt och personligt plan. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera att genomföra.

Varmt välkommen med din ansökan!

Östorps Bevattning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Norén & Lindholm grundades 2005 med drivkraften att vara det självklara valet när det kommer till kompetensförsörjning. Vi är ett konsultativt bolag som brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag.