Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Tekniker till Eltrode AB sökes!

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en värmepumpstekniker till Eltrode! Gillar du att arbeta praktiskt och tekniskt, samtidigt som du vill ha ett socialt arbete med mycket kundkontakt? Vill du vara en del av en spännande tillväxtfas där du kommer bli otroligt viktig? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eltrode. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Om Eltrode
Eltrode levererar utsläppsfri och miljövänliga klimatlösningar för bygg och industri. Eltrode grundades i Norge 2016 och expanderade sin verksamhet till Sverige 2021 som ett dotterbolag till Eltrode AS. Som företag har de en lång erfarenhet från el- och byggbranschen. Försäljning, uthyrning, lager och logistikfunktion finns i Varberg, Tromsø och Oslo. Eltrode levererar till kunder hela Sverige.

Arbetsuppgifter
Som tekniker är ingen dag den andra lik, du kommer att arbeta med att åka runt till kunder för att installera, serva och reparera värmepumpar. Eftersom att bolaget är i en spännande tillväxtfas, har du stora möjligheter att ta på dig roller och arbetsuppgifter som är utöver en roll som tekniker. Du kommer exempelvis långsiktigt att få möjlighet att arbeta nära VDn i säljprocessen och nya kundmöten. Arbetet innehåller resande, men detta kan anpassas till viss del utifrån hur du trivs med att resa i tjänst.

Konkreta arbetsuppgifter:
  • Installation, service och underhåll av mobila värmepumpar
  • Ger service, tips och råd till kunder
  • Kundkontakt och administration via mail och telefon
Vi söker dig som:
  • Har god verktygsvana
  • Gillar att utvecklas och ta dig ann utmanande arbetsuppgifter
  • Kan ge hög service - "det där lilla extra" - till kunder
  • Har B-körkort
Det är meriterande om du:
  • Har elkunskap
  • Har körkort för tyngre släp
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Eltrode. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor - men du är också strukturerad och noggrann, med förmågan att arbeta självständigt.

START: Hösten 2024
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kontor och lokal i Varberg. Mestadels arbete i Göteborg & norra Halland
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren