Hoppa till innehåll

Grävmaskinist

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företag i Kungälv söker grävmaskinist

Vi söker en driven och engagerad medarbetare till vårt företag i Kungälvs kommun. Vår lokal ligger i Rollsbo industriområde och det är där du har din bas. Våra kunder befinner sig mestadels i Kungälv, men du behöver vara tillgänglig att arbeta även utanför kommunen.

Vi arbetar huvudsakligen med kabel- och fiberschakt, men även trädgårdsanläggning, husgrunder och anläggning av minireningsverk. Företaget innehar två grävmaskiner (8 ton och 18 ton), en traktor och en hjullastare.

Vi söker dig som har yrkesförarbevis för grävmaskin och är självgående i olika anläggningsarbeten. Du behöver kunna tolka ritningar och ha en god kunskap om olika material.


Meriterande för tjänsten är:

  • Arbete på väg-intyg
  • ESA-intyg
  • EBR-intyg
  • Gymnasial utbildning inom Samhällsbyggnad och byggnadsteknik eller transporttjänster


Vi arbetar mot både företag och privatkunder och värdesätter våra goda kundrelationer, varpå det är viktigt att du också sätter kunden i första hand och är bra på att skapa goda relationer med dem du träffar under din arbetsdag. Du är van att arbeta självständigt samt i grupp, är ansvarstagande med en hög arbetsmoral, är van att ta dig an komplexa uppdrag med huvudsyftet att alltid göra ditt bästa.


Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Urval sker löpande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se