Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Verkstadsadministratör- Kungälv

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu letar vi efter en engagerad individ som har tidigare erfarenhet av fordon/lastbilsbranschen! Är detta du? Sök tjänsten som verkstadsadministratör idag!

Din framtid

I rollen som reservdelsman hos oss ansvarar du för att betjäna både interna och externa kunder. Du kommer att spela en nyckelroll i företaget genom att säkerställa tillgången på reservdelar för våra mekaniker i verkstaden och fungera som en viktig länk mellan lager och verkstad. Du lägger betoning på att säkerställa att rätt reservdelar finns tillgängliga för att upprätthålla en hög servicegrad.

Verkstaden ligger i Kungälv och du förväntas arbeta på plats.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
 • Intern och Externa faktureringsunderlag.
 • Garanti och Reklamationsberedning.
 • Hantering av försäkringsärenden.
 • Assistera Kundmottagarna vid behov.
 • Administration för löneuträkning.
 • Att aktuell information förs vidare inom företaget.
Erfarenhet och personliga egenskaper

Som individ präglas du av en stark drivkraft och resultatinriktning, redo att omfamna utmaningar och aktivt bidra till förbättringar inom vår lagerverksamhet. Du har en analytisk förmåga och en unik förmåga att balansera helhetsperspektiv med detaljfokus när det gäller att optimera processer.

Vi ser även att du har:
 • B-körkort.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
 • Tidigare erfarenhet från fordon/lastbilsbranschen (meriterande)
 • Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.
 • God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika avdelningar inom företaget.
Vad vi erbjuder dig

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos Bilab Lastbilar AB. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

I denna rekrytering samarbetar Bilab Lastbilar AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilab Lastbilar AB är återförsäljare för Scania i Kungälv med omnejd. Vi har en modern fullservice-verkstad och säljer dessutom lastbilssläp från kända tillverkare samt reservdelar. Vårt samarbete med Scania sträcker sig ända tillbaka till 1963 och 1 januari 2005 bildade vi ett separat lastbilsbolag - Bilab Lastbilar AB.

Vi är ett företag som är under ständig utveckling. Idag består vi av ett intrimmat arbetsteam i en modern Scania-anläggning. Vi arbetar med modern utrustning, är välutbildade och har lång erfarenhet för att kunna möta de höga kraven som ställs inom service och underhåll.