Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Bilförsäljare Volvo

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Motiveras du dessutom av att göra affärer och skapa långsiktiga kundrelationer? Då är det kanske dig vi söker som bilförsäljare till Bilia i Kungälv.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Om tjänsten

Rollen som säljare kommer att innebära ett självständigt arbete enligt vår försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär. Proaktivt arbete är en naturlig del i ditt dagliga arbete. Kunder möter du i bilhallen men också ute på aktiviteter och över telefon. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.

Vad vi önskar av dig

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppsökande försäljning och försäljning inom B2B. Även eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss. Då telefon och dator är dina naturliga arbetsredskap behöver du ha god dator- samt telefonvana. Du behärskar svenska både i tal och skrift och B-körkort är ett krav.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning och placering är på Bilia i Kungälv. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren