Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Säljare till Live Expo i Göteborg sökes!

Publiceringsdatum
04 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Gillar du att arbeta i en fartfylld miljö, driva försäljning och skapa fantastiska kundupplevelser? Just nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team som Säljare hos Live Expo i Göteborg!

Information om tjänsten och om Live Expo
Professionals Nord söker i samarbete med Live Expo Säljare. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos Live Expo.

Live Expo arrangerar innovativa mässor, möten och events som kopplar samman människor och företag för affärer och nätverkande. Deras mötesplatser fungerar som scen för spännande nyheter och innovationer från både etablerade företag och uppstartsföretag. Med en bakgrund av erfarna entreprenörer, har Live Expo introducerat över hundra framstående mässor, flera av dem är nu ledande inom sina branscher. Just nu expanderar de och söker en entusiastisk Säljare för sitt Göteborgskontor. Det är en möjlighet för dig med en stark drivkraft att ta din karriär till nya höjder. Är du den Säljaren vi letar efter?

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Live Expos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:
  • En trevlig och varm arbetsplats där du är viktig
  • En tillväxtresa, där du tillsammans med företaget ska växa och utvecklas
  • En långsiktig satsning på dig som Säljare
  • En fast lön tillsammans med en konkurrenskraftig bonus baserat på prestation
Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att sälja monterplatser och fylla vårt mässgolv med utställare och sponsorer. Din synliga roll på hallplanen innebär att du är en central del av mässevenemanget. Vi ser att du tar initiativ, arbetar målinriktat och skapar unika affärsupplevelser. Du får möjligheten att påverka och strukturerat arbeta mot försäljningsmål för nya mässkoncept. Från prospektering till uppföljning kommer du bygga värdefulla relationer över telefon och i fysiska möten, och dagligen driva försäljning av monterutrymme, kringtjänster och sponsring med hög energi och ambition.

Vi söker dig som har:
  • Tidigare säljerfarenhet, meriterande med B2B försäljning
  • Tidigare säljerfarenhet där telefon och mailkontakt har varit dina främsta verktyg
  • Meriterande med erfarenhet inom media, sponsring, evenemang eller liknande, men all säljerfarenhet inom B2B är meriterande.
För att lyckas i rollen behöver du social kompetens, samt ha ett öga för affärsmöjligheter. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer. Du är både lösningsorienterad och effektiv.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, kontoret ligger i Frölunda
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren