Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

HR-ansvarig med hands-on mentalitet till AW Elteam

Sista ansökningsdag
29 oktober 2024 (47 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

AW Elteam i Kungälv söker en erfaren och driven HR-ansvarig som brinner för att skapa en arbetsmiljö där människor trivs och presterar på topp. Om du är en "doer" som får saker att hända och har en förståelse för elektrikerbranschen, då är detta en spännande möjlighet för dig att göra verklig skillnad i ett företag på frammarsch!



Om tjänsten

AW Elteam är ett växande företag inom elinstallation och service, här står kvalitet och engagemang i fokus. Företaget arbetar inom flera olika områden, såsom service, entreprenad, styr- och regler solenergi och larm m.fl, och har en stark position på marknaden. Med cirka 75 anställda och planer på expansion, präglas arbetsplatsen av en familjär stämning, en vilja att utvecklas, och en förmåga att ligga i framkant i branschen.

Om rollen:

AW Elteam söker nu en driven HR-ansvarig som vill vara med på resan att ytterligare stärka och utveckla företagets personalresurser. Du kommer att ha ett övergripande HR-ansvar för hela företaget, med särskilt fokus på serviceavdelningen som består av drygt 20 personer.

Rollen innebär att du, tillsammans med övriga i teamet, skapar de bästa förutsättningarna för de anställda. Du är en praktiskt lagd person som inte bara identifierar förbättringsområden utan också ser till att de blir genomförda. Med tiden kommer du att kunna utöka ditt ansvarsområde och ta ett större ansvar för personalfrågor inom företaget.

För rätt person finns möjlighet att utvecklas och ta på sig ett större ansvar inom personalledning, med sikte på att i framtiden axla en personalchefsroll. Vi ser även att du trivs med att arbeta på plats i Kungälv, med arbetstider ca 07:00-16:00.



Arbetsuppgifter
  • Utveckla och implementera HR-strategier som stödjer verksamhetens mål.
  • Hantera rekryteringsprocesser, från annonsering till anställning.
  • Onboarding av nya medarbetare och löpande stöd till befintlig personal.
  • Säkerställa att medarbetarna mår bra och har de resurser de behöver för att lyckas i sina roller.
  • Stötta projektledare och ledning i HR-relaterade frågor.
  • Administration av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor.


Kvalifikationer
  • Relevant utbildning från YH eller universitet som personalvetare eller liknande
  • Tidigare erfarenhet av HR-arbete, med särskild tonvikt på rekrytering, HR-administration och avtalsfrågor.
  • Ledarskapsambitioner och förmåga att motivera andra.
  • Innehar B-Körkort.

Erfarenhet från bygg, el- eller installationsbranschen är meriterande.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Hjälpsam
  • Målmedveten
  • Ordningsam och Ansvarstagande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och lyckas i denna roll är det viktigt att du har en "doer"-mentalitet där du tar tag i saker och ser till att de blir genomförda. Din förmåga att vara handlingskraftig och självgående kommer att vara avgörande för framgång i denna roll.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 oktober 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se