Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

TECH RECRUITER TILL NEXER TECH TALENT

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du initiativrik och utvecklingsdriven rekryterare med affärsfokus? Vi söker dig som har ett skarpt öga för att hitta rätt talanger som bidrar till affärens framgång. Hos oss arbetar du i en dynamisk miljö, där du får använda din förmåga att bygga starka relationer och nyttja din produktivitet. Bli en del av vårt engagerade team och forma framtidens framgångar. Ansök idag och ta chansen att bli en del av vårt engagerade team!

Din vardag
I rollen som Tech Recruiter hos Nexer Tech Talent kommer du ha en central roll i att forma våra talangers framtid genom att hitta rätt kompetens till våra skräddasydda talangprogram hos kunder så som Volvo, Boeing, Ziklo, Saab med flera. Du kommer ansvara för hela rekryteringsprocessen från kravprofil till urval, intervjuer och slutligt anställningsbeslut.

Under rekryteringsprocessen samarbetar du tätt med både kunder och kollegor för att säkerställa en framgångsrik rekrytering. Med din expertis och ditt engagemang bidrar du till att skapa en flygande start i karriären för våra konsulter samtidigt som du bygger långsiktiga relationer med våra kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Använda din kreativitet för att prospektera och identifiera kandidater och bygga upp nätverk av attraktiva kandidater.
  • Utföra kravspecifikationsmöten där du vid behov även vägleder och rådger kunden
  • Skapa annonser och leda engagerade och professionella intervjuer samt hantera utskick och analys av psykometriska tester
  • Utveckla och fördjupa kundrelationer
VEM ÄR DU?
Hos Nexer Tech Talent är vi övertygande om att det som kommer leda till framgång är din passion för det du tar dig för, din handlingskraft och entreprenörsanda och inte minst din förmåga att matcha rätt kandidater med rätt kunder. Du har ett intresse för affärsmöjligheter, du är trygg i dig själv och trivs i en miljö med högt tempo. Då du kommer möta nya uppdrag, kandidater och kunder på daglig basis ser vi att ditt driv och din vetgirighet är det som gör att du lyckas i rollen.

För att lyckas i rollen ser vi även att du har:
  • Erfarenhet av rekrytering
  • Erfarenhet av kundkontakt
  • Obehindrad i tal och skrift i det svenska och engelska språket
Meriterande om du har erfarenhet av rekrytering inom IT /Tech.

VILL DU VETA MER?
Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. I den här rekrytering samarbetar Nexer Tech Talent med Nexer Recruit. Vid frågor är du välkommen att kontakta Olivia Simonsson på +46735029819 alt. olivia.simonsson@nexergroup.com eller Malin Fogelin på +46760399800 alt. malin.fogelin@nexergroup.com

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om nexer tech talent
Nexer Tech Talent är specialiserade på att ge nyexaminerade techtalanger en ultimat start på karriären genom talangprogram. Vi matchar talangers unika kompetens, personlighet och potential med ett uppdrag hos ett av Sveriges främsta bolag. Uppdraget varvas med en gedigen utbildning, mentorskap och sociala aktiviteter. Vi ger techtalanger en ultimat övergång mellan studier och arbetsliv och en brant utvecklingskurva mot en lovande framtid. Vi är en del av Nexer Group - ett techbolag med djupa rötter i svenskt entreprenörskap och innovation. Tillsammans är vi över 4500 medarbetare i 14 länder som i mer än 35 år hjälpt våra kunder att ligga steget före både strategiskt, teknologiskt och kommunikativt. Här kan du läsa mer om Nexer Tech Talent.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.