Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
25 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Alsike Maskin Entreprenadförsäljning AB representerar fritidsmärkena KABE, ADRIA, SUNLIVING och AFFINITY. Vi har en försäljningsyta och verkstad i nya lokaler belägna i Knivsta.

Vi expanderar kraftigt och söker nu en självgående och engagerad medarbetare till fritidssidan. I denna tjänst kommer du tillsammans med de andra i teamet serva/reparera husbilar/husvagnar samt montera tillbehör. Vi utför bland annat fukt/gasoltester samt utrustar nya objekt efter kundernas önskemål såsom markiser, cykelställ, AC-aggregat etc. Vi utför även reparationer inom el, vatten och snickerier. Vi har precis flyttat in i helt nya lokaler där vi har en helt ny försäljningsyta och fantastiska serviceverkstäder. Då efterfrågan varit otroligt positiv behöver vi ytterligare förstärka vår verksamhet på eftermarknaden.

Kompetenskrav
Det viktigaste för tjänsten är att man har vana av att vara en problemlösare, har förståelse för de vanligaste funktionerna i en husbil/husvagn och är van med att hantera olika typer av material. Man behöver ha grundläggande kunskaper inom snickeri, el, och VVS. Har du eller bor du i ett hus där du känner att du klarat av att lösa de flesta sakerna själv? Då är du förmodligen rätt person. Har du kanske jobbat som fastighetsskötare och bemästrat de flesta delarna i det yrket runt bostäder? Då är du förmodligen rätt för yrket. Eller är du rent av bara allmänt händig på det mesta?

Personliga egenskaper
Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker en person som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att man har en bred kunskap om husbilar och dess funktioner. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla och ett förtroende för oss som bolag och våra produkter.

Ansökan
Skicka din ansökan via knappen "Ansök nu", vid frågor gällande tjänsten kontakta Johan Jansson:
johan.jansson@alsikemaskin.se
070-587 01 98

Samtal undanbeds från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva. Ansökningar sker löpande.
Alsike Maskin Entreprenadförsäljning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 maj 2024 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är grundat 1979. Idag är vi 22 anställda i bolaget men har en plan om en stark expansion. Vi tror på en stark utveckling och har därför byggt en ny modern fullserviceanläggning för våra tjänster och produkter. Anläggningen är belägen i Knivsta och är tagen i bruk. Hos oss på Alsike Maskin är det personlig service med stort engagemang som gäller.

Alsike Maskin är en fullserviceanläggning inom entreprenad/fritidsbranschen. Vi saluför märken såsom Kubota, Kobelco, Kabe, Adria, Sunliving mm. Service, reparationer, samt försäljning av tillbehör och utrustning ingår även i verksamheten.