Hoppa till innehåll
Skoklosters Husbilar o Husvagnar logotyp

Servicetekniker husbil / husvagn

Publiceringsdatum
19 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ulrika Karlsson
Email
Telefon
Söker dig som har ambitioner, är självgående och klarar att omgivningen ställer krav på dig då kunderna har förväntningar och krav på våra produkter som de köper. Vårt mål är att leva upp till kundens förväntningar både före och efter köpet.100% Kund nöjdhet.

Vi söker en noggrann och engagerad tekniker för montage, felsökning och reparation av husvagnar & husbilar.


Arbetsuppgifterna för husvagns- och husbilstekniker är av karaktären leveransservice, fuktkontroller, inbyteskontroller, reparationer och nymontering av tillbehör. Arbetet omfattar även felsökning, framförallt inom el, gasol och vatten. El kunskap, framförallt erfarenhet av 12 volt är nödvändigt då det förekommer överallt i husvagnar och husbilar.

Du skall ha vana av systematisk felsökning på 12v samt att använda datorer och andra digitala verktyg i ditt arbete

Tjänsten är väldigt varierad och inte en dag är lik den andra samtidigt som den ställer höga krav på problemlösningsförmåga samt tekniskt kunnande.

Arbetet kräver att du är allmänt händig, då både snickerier, dragning av vattenledningar och reparationer av el och värmesystem är vanligt förekommande.

Tillträde är snarast eller enligt ök. Du har ett intresse av mekanik, teknik och allmän händighet. Vana vid husvagns-/ husbilsservice är meriterande. Löpande urval kommer att ske. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Kom ihåg att skriva vad du gör idag och varför du söker just detta jobb.

Körkort B är ett krav. E och C är extra bra.

Ansökan med CV till jobb@skoklosters.se
Skoklosters Husbilar o Husvagnar logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skoklosters Husbilar och Husvagnar är ett familjeföretag med ca 12 st anställda och ligger i Dragets industriområde i Bålsta. Vi är störst i Europa på Pilote Husbilar och är Sveriges äldsta Pilote återförsäljare. Fullserviceanläggning där kunder får hjälp med allt på ett och samma ställe.
Fullserviceanläggning - Försäljning - Verkstad - Tillbehör

HRF Certifierad Verkstad för Husbilar och Husvagnar