Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Vi söker mekaniker till Zeppelin-CAT i Kiruna

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker just nu efter mekaniker i Kiruna. Är du mekaniker och letar efter en ny utmaning? Vill du jobba för ett spännande bolag i ett kunnigt och engagerat team?

Vi erbjuder

  • Ett roligt jobb som mekaniker där du får jobba med ett av världens starkaste varumärken.
  • Goda kompetensutvecklingsmöjligheter inom företaget.
  • Trygg och säker arbetsmiljö.
  • Friskvårdsbidrag.
  • Företagshälsovård.
  • En trygg och stabil arbetsgivare som bryr sig.
  • Härliga och kompetenta kollegor!

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och arbetar för att öka jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats.

Ditt nya jobb
Du kommer arbeta med renovering och service av Caterpillars produktutbud. Du ingår i ett dynamiskt team och du kommer få möjligheten att få vara med i en spännande utveckling av vår verksamhet.

Placeringsort är Kiruna och vi är flexibla vad gäller arbetstider och skiftgång samt fält eller verkstadsarbete.

Vem är du?
Vi hoppas att du är en lagspelare samtidigt som du är en ansvarstagande och självgående mekaniker som har något års erfarenhet från mekanikeryrke i någon form. Vi tror att du har lätt att lära dig nya saker och självklart ett stort intresse för Caterpillar.

Har du frågor?
Kontakta ansvarig rekryterare Marona Rytterlöv på telefon 070-508 27 63 eller marona.rytterlov@zeppelin.com

Vill du komma i kontakt med vår Platschef i Kiruna? Kontakta då Anders Aldenbo på telefon 073-3210430 eller anders.aldenbo@zeppelin.com

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.