Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Fältmekaniker Boden

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Fältmekaniker till Boden

Om tjänsten

Som fältmekaniker arbetar du med underhåll, service, felsökning och reparationer av Caterpillars produktprogram hos våra kunder. Tjänsten är dagtid.

Din bakgrund:

* Spetskompetens inom service och underhåll av liknande produktprogram

* Flerårig erfarenhet som mekaniker

* Kännedom om entreprenadmaskiners konstruktion och funktion

* Tekniskt gymnasium eller likvärdigt

* God datavana

* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt

* B-körkort är ett krav

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker i fält med liknande produkter.

Din profil:

För att lyckas i jobbet är du serviceinriktad och flexibel. Som person är du noggrann kreativ, driftig och händig och du tar dig an uppgifter och utmaningar med stort engagemang och en positiv inställning. Du har en god samarbetsförmåga, då du kommer att ingå i ett team av mekaniker. En bra service är viktigt för dig och att du ser vad som behöver göras på ett självständigt sätt. Du vill alltid leverera till kunden med hög kvalité och med ditt intresse för maskiner så har du en vilja att lära dig nya saker.

Vi erbjuder:

* Ett roligt jobb som mekaniker med goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning.

* Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.

* Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Placering: Boden

Din ansökan
Vill du veta mer om tjänsten ringer du till platschef Arvid Edström 070-508 59 68 eller ansvarig rekryterare Marona Rytterlöv 070-508 27 63

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och tillsättning av tjänsterna, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.