Hoppa till innehåll
Bröderna Antonssons Elmek och Lindarverkstad AB logotyp

Entreprenadsmekaniker för tunga fordon

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Familjeföretaget Bröderna Antonssons med drygt 25 anställda ingår i en företagsgrupp bestående av ett antal företag verksamma inom industrisektorn. Vi erbjuder därför familjär stämning med mycket frihet samt med möjlighet att göra karriär inom koncernens bolag: Bröderna Antonssons Elmek och Lindarverkstad, Orefields Group och Orefields Raiseboring. Tillsammans är vi verksamma inom elmek, mek, entreprenad, markarbeten, maskiner och raise borrning både i Sverige och utomlands. Häng med oss på en tillväxtresa där vi utvecklas tillsammans både lokalt och globalt.

Vi söker nu förstärkning av en Entreprenadsmekaniker till vårt trevliga Underjordsgäng i Kiruna gruva.

Vi söker en mekaniker för tunga fordon så som lastmaskiner, lastbilar och grävmaskiner. Personen vi söker bör kunna hjälpa till där det finns utveckling och förbättring. Givetvis behöver du dela företagets värderingar och levererar kvalitet till kunden genom ordning och reda och tycker att gott kamratskap på arbetet är viktigt.

Du som söker får ett fritt arbete med tillgång till egen servicebuss. Vi har tillgång till diagnostikutrustning (inget krav att kunna det sedan innan).

B körkort är ett krav. C-kort, Svets/smide kunskaper är meriterande.
Arbetstid: Går att styra.
Anställningens start: Aug/sep. Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi kan hjälpa till att ordna bostad vid behov!

För mer information om arbetsuppgifterna, vänligen kontakta VD Håkan Antonsson 076-10 30 000. För övriga frågor och inskickade av CV samt personligt brev, maila VD Assistent Stina Holmberg. E- post: stina.holmberg@brodernaantonssons.com
Bröderna Antonssons Elmek och Lindarverkstad AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren