Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Operatör till Hyvleriet - Södra Wood i Kisa

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten

Vi söker nu en operatör till hyvleriet till vår kund Södra Wood i Kisa. Som operatör kommer du att ha en central roll i produktionsprocessen i hyvleriet och vara ansvarig för att säkerställa en effektiv och kvalitativ produktion. Denna tjänst är ett vikariat med start från 1 april 2024 och pågår till den 1 februari 2025 med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas inom industrisektorn.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera:

* Operativt arbete vid hyvleriet.
* Övervakning och justering av maskiner.
* Kvalitetskontroll av produkter.
* Säkerställa att produktionsmålen uppfylls.


Krav

För att vara framgångsrik i rollen som operatör till hyvleriet söker vi en kandidat med följande kvalifikationer och egenskaper:

* Erfarenhet av operativt arbete inom industrin, gärna från en liknande roll.
* Teknisk förståelse och förmåga att arbeta med maskiner.
* Noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.
* Förmåga att arbeta självständigt och i team.
* Social kompetens och förmåga att trivas i en arbetsgrupp med högt i tak, bestående av 10 medarbetare per skift.
* Driven och framåt.
* Önskvärt truckkort B och för hjullastare


Om Södra Wood

Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Marcus Björk, via Adecco på 0736-84 70 36 eller marcus.bjork@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 mars 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.