Hoppa till innehåll
ASM logotyp

Årets godaste arbetsplats-ASM i Mjölby

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Beskriver personer i din omgivning dig som ordningsam, noggrann och engagerad? Kan du börja närmsta tiden och arbeta heltid även under hela sommaren t.o.m. V.33 2024? Har du dessutom truckkörkort och erfarenhet av att köra truck, då vill jag komma i kontakt med just dig.

Om tjänsten

Som processoperatör på ASM Foods kommer du att vara en del i tillverkningen där du framställer och paketerar företagets produkter. I tjänsten som processoperatör kommer du få en ordentlig utbildning de 6 första veckorna till fabrikens processer. Så småningom kommer du ha eget ansvar för din process. Tjänsten som processoperatör hos ASM Foods har en stor spännvidd över arbetsuppgifter och därför är det viktigt att du är ansvarstagande och själv kan driva arbetsprocessen framåt. Tjänsten innebär två- eller treskift samt eventuellt helgarbete.


Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start löpande och sträcker sig över hela sommaren t.o.m. V33.
Det finns möjligheter till fortsatt arbete även efter v33, men inget ASM kan lova just nu.

Om dig

Kanske är du som söker i början av din karriär och vill vara med och utvecklas tillsammans med ASM Foods? Eller så har du kanske arbetat i livsmedelsbranschen tidigare och har goda kunskaper i livsmedelsäkerhet? Oavsett vad du har gjort tidigare är det viktigaste att du är person med de rätta egenskaperna och intentionerna.

Krav för tjänsten är:

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Arbeta heltid löpande och över hela sommaren t.o.m. V.33
Kvalitetsmedveten
Noggrannhet
Engagemang
Ansvarstagande

I denna rekrytering innefattas videointervju som en viktig del i processen om du går vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser. Urvalet sker löpande under ansökningstiden.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om företaget

ASM Foods AB, är en del av Barry Callebaut koncernen, och utvecklar och producerar kundanpassade varor för bageri-, mejeri- och glassindustrin. Barry Callebaut är världens ledande tillverkare av högkvalitativa choklad- och kakaoprodukter. Vi är ett företag som erbjuder allt från kakaobönor till den finaste chokladprodukten till hela livsmedelsbranschen. Vi har ett långvarigt engagemang för hållbarhet och vårt mål är att forma hållbar kakao och choklad år 2025. Vårt huvudkontor ligger i Zürich och vi har mer än 12 000 passionerade anställda som arbetar i mer än 40 länder världen över. Vi är väldigt stolta över vilka vi är och vad vi gör.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Björk, marcus.bjork@adecco.se 0736-84 70 36

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

ASM logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 mars 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.