Hoppa till innehåll
STAPP AB logotyp

Resande montör sökes!

Publiceringsdatum
07 augusti 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en driven och prestigelös person som vill jobba som resande montör? Vi på Professionals Nord söker nu två resande montörer till STAPP AB. Företaget värdesätter personlig lämplighet högt och erbjuder en strukturerad introduktion för att säkerställa att nya montörer snabbt kan komma in i rollen och bidra till företagets fortsatta tillväxt.

Information om tjänsten:
STAPP AB grundades år 2020 och har sedan dess varit ledande inom utvecklingen av miljövänliga lösningar för skjutbanor. Idag är de en helhetsleverantör inom området och designar, bygger och underhåller skjutbanor utomhus och inomhus. Främst åt myndigheter men även till den civila marknaden. STAPP har lång erfarenhet av nybyggnationer och servicearbeten vid skjutbanor över hela Sverige. De är stationerade i Eskilstuna i nya fräscha lokaler anpassade för deras verksamhet. Dem har även en utvecklingsavdelning som gör digitala lösningar för målsystem.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos STAPP AB. Därför önskar vi att alla frågor kring tjänsten skickas till info@pn.se

Arbetsuppgifter:
I rollen som resande montör kommer dina arbetsuppgifter att variera, men en röd tråd är det självständiga arbetet. Du kommer att hantera underhåll och nyetablering, vilket inkluderar planering, kundkontakt och genomförande.

Resor över hela Sverige kommer att förekomma, där du främst ansvarar för service på befintliga skjutbanor eller etablering av nya skjutbanor. På plats kommer du att säkerställa att resultatet motsvarar förväntningarna, agera förebild för kollegor och underentreprenörer. Det är viktigt att vara medveten om att det är ett fysiskt krävande jobb. När du inte är på resande fot, kommer du att arbeta i STAPPs lokaler i Eskilstuna med att förbereda och planera inför kommande kundbesök. Antalet resdagar varierar under året, i snitt kommer du att vara på resande fot 2-3 dagar per vecka.

Vi söker dig som:
  • Klarar en säkerhetsklassning.
  • Är svensk medborgare.
  • Har B-körkort.
  • Motiveras av att lösa problem och har ett tekniskt intresse.
  • Har tidigare erfarenhet av praktiskt arbete (meriterande).
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas och passa i rollen hos STAPP AB. Vi värderar följande egenskaper högt: Du är driven och har en god förmåga att arbeta självständigt och ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Samtidigt är du flexibel och anpassningsbar, vilket gör att du hanterar resor, olika arbetsmiljöer och uppdrag med lätthet. Vi värdesätter din kommunikationsförmåga, både i samarbetet med kollegor och i mötet med kunder då du kommer att vara företagets ansikte utåt. Din prestigelösa attityd är något vi sätter högt - du är ödmjuk och villig att lära.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid

STAD: Utgångspunkt i Eskilstuna men resor förekommer

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: mira.pedernera@pn.se
STAPP AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren