Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Säljare till Kristianstad och Karlskrona
Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning? Nu söker vi dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Om tjänsten
I din roll som säljare arbetar du med att sälja Canons utskriftslösningar som består av hårdvara, mjukvara & tjänster. Du styr hela säljprocessen vilket innebär att du bokar och genomför möten, offererar lösningar samt gör kunduppföljningar. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga lösning och där är du tillsammans med dina kollegor i säljteamet våra experter. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Din profil
För att passa i rollen som säljare är du orädd, social och vill arbeta nära dina kunder. Du har ett högt eget driv och tycker om att lösa kundens problem. Du trivs med att jobba mot uppsatta mål och vet hur du ska göra för att nå dem. Vi jobbar i ett tight säljteam med mycket erfarenhetsutbyte, vårt motto är att "Vi gör det tillsammans".

För rollen som säljare ser vi gärna att du:
  • Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
  • Har en positiv attityd och ett stort intresse av att utvecklas inom försäljning
  • Är en god lyssnare och strävar efter att utveckla dina kunders verksamhet
  • Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
  • Hög aktivitetsnivå gällande kundbesök för att bygga en långsiktig kundbas
  • Har B-körkort
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökande till den här tjänsten.

Vad har Bengt Wallgren, VD, att säga om tjänsten och företaget?

"Vi har haft några år med stor framgång som inneburit att vi växt som bolag. Vi har genomfört många omställningar för att kunna anpassa vår "portfölj" till dagens mer digitaliserade samhälle. Framåt så satsar vi för att ta större marknadsandelar och växa ännu mer inom området digitalisering och söker nu ytterligare två säljare till våra kontor i Karlskrona och Kristianstad.

Vi erbjuder
I rollen som säljare får du goda möjligheter till personlig utveckling och möjligheten att arbeta med andra framgångsrika kollegor i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling, därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor Canon Business School där du finner sälj-, produkt- samt finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utvecklingsnivå.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Victor Gustafsson 036-336 34 62 och Nicklas Jonsson, 031-704 51 90.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda utbud av dokument och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på 30 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Inom kedjan arbetar idag 500 personer. Läs mer på www.canon.se
Säljpoolen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup