Hoppa till innehåll
Rexel Sverige AB logotyp

Rexel i Karlstad söker Utesäljare

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för försäljning och skapa relationer med kunder samt vill vara en del av ett framgångsrikt team som genomsyras av samarbete, engagemang, inspiration och glädje? Då kanske rollen som Utesäljare hos oss på Rexel i Karlstad är något för dig!

Vilka är vi? Vi är Rexel och vi brinner för en hållbar framtid

Vårt sätt att bidra till det är genom elektrifiering. Varje dag, i mer än 20 länder runt om i världen, guidar vi kunder genom utmaningar i deras arbete för att göra installationer, infrastrukturer och fastigheter mer bekväma och säkra. Och inte minst, mer energismarta, ekonomismarta och miljösmarta. Vi kopplar samman och distribuerar morgondagens hållbara elektriska värld redan idag.

Vi söker nu en Utesäljare med erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du arbetat med tekniska produkter tidigare och har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar. Som Utesäljare på Rexel arbetar du med uppsökande försäljning med inriktning mot elinstallatörer, industri, kommuner, statliga företag samt övriga infrastrukturföretag. Du bearbetar så väl nya kunder som befintliga kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av B2B försäljning och brinner för mötet med kund, där du är både uppgifts- och lösningsorienterad. Du har en bred ekonomisk kompetens och är van att kalkylera och räkna på affärer. Har tidigare erfarenhet inom el segmentet är det meriterande. Vi ser gärna att du har genomfört någon form av säljutbildning och/eller har betydande. Du är van att arbeta i Officepaketet och har goda kunskaper i svenska, både muntligen och skriftligen.

Som person är du driven, utåtriktad och social och har lätt för att skapa kontakt med nya människor. Du är bra på att skapa långvariga kundrelationer som du underhåller och utvecklar på bästa sätt över tid. Tillsammans med dina kollegor skapar du engagemang och delaktighet i kunderna. Då branschen är i ständig utveckling krävs ett stort intresse för tekniska innovativa produkter och en vilja att ständigt utvecklas och lära nytt. Du gillar att arbeta strukturerat, självständigt och fritt, men förstår vikten av att vara del av ett team, både inom filialen och i samarbete med övriga kollegor inom Rexel.

Kontakt med oss

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Sök tjänsten redan idag! Vi intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om Rexel eller om rollen som Utesäljare är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Martin Härröd som du når på 031-695504.

Om Rexel
Rexel är en av världens största energiteknikleverantörer med verksamhet i mer än 20 länder. Vi tror på att bidra med vår positiva energi i allt vi gör och varje dag guidar vi våra kunder genom utmaningarna i deras arbete för att göra installationer, infrastrukturer och fastigheter mer bekväma, säkra och energieffektiva. Vi kopplar samman och distribuerar morgondagens hållbara elektriska värld. Idag. Läs mer om Rexel på rexel.se och hur det är att jobba hos oss här.

Rexel. Electrifying solutions that make a sustainable future possible.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Rexel Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder, vi har 24 000 anställda och omsatte 12,6 miljarder euro 2020. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är drygt 700 medarbetare på knappt 60 platser. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se