Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Innesäljare på PEC

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Dags att testa en ny karriär? Eller dags att starta din första?
Vill du utveckla dina kunskaper inom sälj? Då kan detta vara en möjlighet för dig!

Om tjänsten
Som Innesäljare hos PEC kommer du att arbeta med att sälja tjänster och produkter till nya, passiva och befintliga kunder. Du blir en del av en engagerad arbetsgrupp på vårt kontor i Karlstad. PEC arbetar åt de största företagen i sina respektive branscher, du kommer därför känna igen flera av varumärkena du kommer sälja. Några exempel på samarbetspartners är Bonnier, Allente, Operatören 3 och Miljonlotteriet.
Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag, 8:30-16:30. Du rapporterar till, och får stöd av våra erfarna säljledare.

I din roll som Säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Att kontakta och bearbeta potentiella och befintliga kunder via telefon.
  • Att presentera och sälja produkter och tjänster från kända varumärken.


Tjänsten som Innesäljare startar som ett konsultuppdrag, men chans till övertag till PEC efter 3 månader. I denna process kommer du genomföra ett personlighetstest, en tele/videointervju samt en digital intervju med rekryterare. De kandidater som gå vidare kommer få delta i PECs rekryteringsträff i September.

Om dig
Vi söker dig som har ett starkt engagemang och intresse för försäljning. Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande men inte ett krav, då vi erbjuder säljutbildning vid anställning. Som anställd följs man sedan upp kontinuerligt med utbildningar inom sälj, säljteknik, produkt och får daglig coachning. Det viktigaste för oss är att du har modet och viljan att ringa potentiella kunder.

Vidare ser vi att du har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt en förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du är lösningsorienterad, mottaglig för feedback och har en positiv inställning till utmaningar.

Viktigt för tjänsten är:

  • God kommunikationsförmåga samt flytande svenska i tal och skrift
  • Förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat
  • Engagemang, mod och drivkraft


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta på PEC
PEC har varit en trygg arbetsplats sedan 2003 och vi har kollektivavtal via Unionen. Hos oss får du en fast timlön samt generös provision.

På PEC främjar vi en god arbetsmiljö med tävlingar, gemensamma luncher och sociala aktiviteter som pingis, biljard och playstation. Vi satsar på kontinuerlig utbildning och coachning inom säljteknik, retorik och strukturuppbyggnad. Vår målsättning är att alla medarbetare ska känna sig som en del av ett team och ha möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt.

Känner du dig redo för en trivsam arbetsplats och värdefull arbetslivserfarenhet inom försäljning, marknadsföring, ledarskap och kommunikation?

Läs gärna mer om PEC på job.pec.se

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.