Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Bussförare till Larsson-Resman!

Publiceringsdatum
04 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en erfaren bussförare och söker ett flexibelt arbete? Är du även mycket serviceinriktad och gillar mötet med andra människor? Då kan denna tjänst vara för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Larsson-Resman en Bussförare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Larsson-Resman under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Jobbet innebär att köra beställningstrafik både i närområdet och även längre resor. Körningarna varierar utifrån varje beställning och kan innebära allt från att köra ett sällskap till en konferens, ett bröllop eller en klass till en skolresa. Då Larsson-Resman även är en partner till Flixbus kör de för tillfället expressbusstrafik mellan Karlstad och Stockholm, samt expressbuss mellan Stockholm och Oslo.

Arbetstiderna kan förläggas under dygnets alla timmar, 7 dagar i veckan.

Vi söker dig som
  • Innehar D-körkort, YKB samt digitalt förarkort
  • Har B-körkort
  • Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som bussförare. Du är mycket serviceinriktad, känner dig bekväm i mötet med andra människor och vill göra det lilla extra för varje sällskap. Vidare är du en person som trivs med ett flexibelt arbete där du även får ta mycket ansvar. Då körningen kan behöva ställas om under arbetets gång bör du även vara lösningsorienterad.

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Utgångspunkt Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

#larsson-resman #buss #chaufför

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!