Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

C-chaufför till UTAB!

Publiceringsdatum
04 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du C-kort, YKB och vill bidra till en viktig uppgift i samhället? Se hit! Vi söker nu fler C-chaufförer till UTAB för tömning av dagvatten!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med UTAB fler C-chaufförer för tömning av dagvatten. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos UTAB under ca 6 månader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till rebecka.permestam@pn.se

Du erbjuds
  • En bra introduktion på två veckor för att sedan kunna arbeta självständigt
  • Ett stimulerande arbete
Arbetsuppgifter
Rollen innebär tillsyn, tömning samt rengöring av dagvattenbrunnar där du spolar rent brunnarna från bland annat grus och sten. Dina rutter du blir tilldelad varierar, både vad gäller dess längd och hur många stopp som kommer göras. Arbetet sker kvällstid.

Vi söker dig som
  • Har C-kort och YKB
  • Trivs med ett arbete som emellertid är fysiskt krävande
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Det är även meriterande om du tidigare haft liknande arbetsuppgifter.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos UTAB. Du är självgående, effektiv i ditt arbetssätt och har en förmåga att vara flexibel.

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad och Sunne
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

#utab #c-chaufför #dagvatten

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!