Hoppa till innehåll
Jonas Thoréns Bilservice AB logotyp

Bilmekaniker/ Servicetekniker

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jonas Thorén
Email
Funderar du på att byta arbete?

Vi söker ansvarstagande och plikttrogen självgående mekaniker/fordonstekniker till vårt glada gäng. Dina arbetsuppgifter ingår att självständigt felsöka och reparera fordon samt utföra service på de flesta förkommande bilmärken.

Mångsidighet av arbete ex. allt från service till reparation/felsökning.

I vår verkstad så får du som tekniker, ansvar för hela processen samt viss kundkontakt.

Beskrivning och kompetenser.

Vi söker dig som har en bakgrund inom fordonsteknik, Med flera års erfarenhet.

Som person måste du vara noggrann, självständig, engagerad och positiv. Då kundkontakt förekommer måste du vara kommunikativ.

Nyfiken och vilja att utbilda dig internt i vårt företag. Då vi är ett sammansvetsat gäng ser vi att du smälter in med övriga kollegor.

Krav Mycket god svenska i tal och skrift. Minimi krav B körkort ,Datavana
Stöd för sina arbetskamrater är ett måste. Vi sätter teamet först och det är viktigt att du fungerar i vår grupp och tar ansvar i gruppen.

Om du är rätt person för oss finns god chans till utbildning inom Bosch utbildningsprogram under tiden. Företaget har kollektivavtal med IF Metall.

Jobbet är omväxlande då vi utför arbete på dom flesta fordon samt även AC och reparationer av värmare. Ac certifikat meriterande. Hjulinställning, Däckmontage / balansering. Kalibrering, mjukvarunedladdningar, kamremsbyten .mm

Lön enl. överenskommelse, kollektivavtal finns.
Jonas Thoréns Bilservice AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jonas Thoréns Bilservice AB är grundat 1995 och är en del av Bosch Car Service, Världens största verkstads-kedja. Vi finns i 150 länder, och dryga 90st i Sverige. Bosch står för kvalité och det är också ledordet i vår rörelse.