Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Elmekanik-konstruktör sökes till SAAB Karlstad

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du nyexaminerad maskiningenjör och vill jobba inom försvarsindustrin? Har du sedan innan eller från din utbildning ett intresse för både el och mekanikområdet? Vi letar nu efter en person som besitter ett stort tekniskt intresse och vill jobba i en bred roll. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
Du kommer tillhöra en sektion som verkar under Missiles. I din yrkesroll kommer du jobba tillsammans i ett team på cirka 10 personer och kontoret i Karlstad är under uppbyggnad vilket innebär fina möjligheter till att få vara med och växa. Tillsammans med ditt team kommer ni jobba projektbaserat och ta er an utmaningar tillsammans där även individuella arbetsuppgifter förekommer. Inledningsvis kommer du bli tilldelad en mentor för att få rätt stöttning och komma in i rollen på bästa sätt.

Som elmekanik-konstruktör arbetar man över ett brett tekniskt område mellan Mekanik & Elektronik och konstruerar elektronik mot yttre påverkan enligt kravspec. Rollen involverar layoutframtagning till kablage, kretskort och konstruerande av testutrustning.

Vi söker dig som:
  • Högskole/Civilingenjörsutbildning med inriktning elektromekanik (Makinteknik med stort intresse för elektromekanik är aktuellt)
  • Besitter ett stort tekniskt intresse
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då språken används internt
  • Suttit med något CAD-program
  • Förståelse för Mönsterkort & Kretskortsuppbyggnad/tillverkning
Vidare är du en person som trivs i en roll där du får ta egna initiativ, ser vad som behövs göras och du är inte den som tackar nej till utmaningar. Vi tror även att du är en person som tycker om en varierad vardag med olika arbetsuppgifter. För att passa in i rollen har du ett öga för kvalité, har ett strukturerat arbetssätt och duktig på kommunikation.

Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om kundföretaget:
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land-, och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företaget respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday med ambition att bli anställd av kunden efter 6-12 månader.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid.
  • Start: Omgående/enligt överenskommelse.
  • Placering: Karlstad
  • Rekryteringsansvarig: Stina Högström
  • Lön: Fast månadslön.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?