Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Driftplanerare sökes till Ellevio!

Publiceringsdatum
05 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi dig som är en noggrann och analytisk lagspelare som är intresserad av att arbeta med driftplanering hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Ta chansen att få in foten hos Ellevio och sök tjänsten redan idag!



Om tjänsten

Nu har du chansen att vara med och skapa framtidens hållbara energisamhälle hos en arbetsgivare som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Ellevio utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Som arbetsplats utmärker sig Ellevio genom att erbjuda en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Med fokus på hållbarhet och den pågående omställningen mot ett förnybart och elektrifierat samhälle ger Ellevio sina medarbetare möjlighet att vara delaktiga i spännande och meningsfulla projekt.

I rollen som driftplanerare kommer du att få arbeta i ett sammansvetsat team med bred expertis i området. Rollen innebär att du bland annat kommer få granska och säkerställa att underhållsarbeten och idrifttagningar av investeringsprojekt i Ellevios nät utförs på ett säkert och korrekt sätt. Förutom att arbeta dedikerat mot ditt team innebär rollen mycket samarbete även med andra avdelningar samt Ellevios entreprenörer.

Vi ser att du som söker har en stor nyfikenhet på elektrifiering av samhället. Du kan antingen ha gått en ingenjörsutbildning där du läst elkurser eller liknande, till exempel energi- och miljöteknik. Om du saknar utbildning men har erfarenhet av elektronik från arbetslivet är även det relevant.

Du erbjuds

  • Uppdrag på heltid genom Academic Work hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare
  • Chans att utveckla dina kunskaper inom elektrifiering och driftplanering
  • Att bli delaktig i ett sammansvetsat och härligt team i fina lokaler på Karolinen i Karlstad


Arbetsuppgifter
  • Granska och säkerställa att underhållsarbeten och idrifttagningar utförs på ett säkert sätt
  • Upprätta driftordrar
  • Koordinera arbeten som andra nätägare utför som berör Ellevios nät


Kvalifikationer
  • Har relevant utbildning inom exempelvis elkraft eller energi och miljö, alternativt besitter relevant arbetslivserfarenhet
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
  • Har endast svenskt medborgarskap på grund av säkerhetsklassning

Det är meriterande om du har

  • Läst kurser inom ESA
  • Erfarenhet inom beredning
  • Erfarenhet av driftplanering

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Problemlösande
  • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se