Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mjukvaruutvecklare till Tietoevry i Karlstad!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet i en roll som utvecklare och vill ta nästa steg i din karriär? Här har du chansen att utvecklas i ett företag med bred kompetens och erfarenhet i branschens framkant, så varför vänta? Välkommen in med din ansökan.



Om tjänsten

Tietoevry är en global ledare inom radio- och telekommunikation och har ett av sina större kontor i centrala Karlstad med ca 300 medarbetare. Med starka samarbeten med betydande aktörer på marknaden och en global närvaro, erbjuder Tietoevry unik expertis inom sitt område och inte minst en fantastisk arbetsmiljö. Såhär beskriver en av medarbetarna Tietoevry som arbetsplats:

”Väldigt inspirerande internationell arbetsmiljö med härligt teamwork, grymma kollegor och inkludering av alla oavsett bakgrund. Cheferna är engagerade, visar uppskattning och stöttar hela vägen!"

Som mjukvaruutvecklare kommer du främst vara delaktig i utvecklingen av högteknologiska lösningar inom 5g-teknologin med C-programmering i fokus. Utvecklingsprocessen sträcker sig från analys/studie, implementering och test där du, tillsammans med dina kollegor i agila scrumteam, hittar sätt att förbättra och utveckla lösningar för kunder världen över. Rollen passar dig som har ett genuint intresse för teknik och som motiveras av problemlösning.

Du erbjuds

  • En flexibel arbetsplats med frihet under ansvar
  • Att vara med och utveckla framtidens mobila nätverk tillsammans med kollegor som hjälper och stöttar dig i din utveckling
  • Kollegor som uppskattar varandras sällskap och tar gärna luncher och AW:s ihop!


Kvalifikationer
  • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom datavetenskap, teknisk fysik, elektroteknik eller annan inriktning som bedöms relevant
  • Har erfarenhet av liknande arbetsroll. Du kanske vill arbeta mer mot hårdvarunära programmering än vad du gör idag eller saknar en stark teamkänsla på din nuvarande arbetsplats? Vi är nyfikna på dina intressen och erfarenheter och diskuterar gärna om det kan vara en match för tjänsten
  • Har kunskap inom C/C++-programmering
  • Har goda kunskaper i engelska språket, då det används i det dagliga arbetet

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och som person tror vi att du är analytiskt lagd och har ett sinne för att på ett metodiskt sätt lösa problem. Då du kommer jobba i team är din samarbetsförmåga och sociala egenskaper av stor vikt, du är framåt och positiv som person. Du har ett stort tekniskt intresse och nyfikenhet kring nya teknologier samt en stark vilja av att lära!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se