Hoppa till innehåll
Multibygg Sydost AB logotyp

Arbetsledare - Kalmar/Karlskrona

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Lars Olsson
Telefon
Ansök nu
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med Projektchef och Platschef, planerar och leder du din del av projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du leder och fördelar det löpande arbetet ute i produktionen samt medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet.

Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och på detta sätt nå de mål och tider som är uppsatta. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.

Vi söker dig som:
  • Har minst tre års praktisk erfarenhet som Arbetsledare inom produktion i byggbranschen
  • Har relevant utbildning inom bygg- och anläggningsteknik från yrkes- eller högskola
  • Har en affärsmässig inställning, och strävar efter att nå uppsatta mål och lönsamhet i dina projekt
  • Är positiv, ansvarstagande och ordningsam, och brinner för arbetet ute i produktion
  • Är engagerad i ditt arbete och förstår vikten av bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, stödfunktioner, kunder, övriga kollegor och chefer
Om anställningen:

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placering kommer att vara Karlskrona eller Kalmar, men du ska även vara beredd att hjälpa till på våra andra orter i regionen.

Vi arbetar med löpande urval av kandidater och sista ansökningsdag är den 15 juli.

Vid frågor vänligen kontakta Lars Olsson, 070-144 31 63
Multibygg Sydost AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

MULTIBYGG I MEDVIND
Multibygg är ett dynamiskt och mångsidigt byggföretag baserat i Kalmar, med över 120 anställda. Genom vår breda kompetens och vårt konstanta fokus på att leverera högsta kvalitet har vi inte bara säkerställt maximal kundnöjdhet utan också etablerat oss som en attraktiv arbetsgivare. Hos oss är medarbetarnas utveckling och välmående lika högt prioriterat som våra kunders tillfredsställelse.

Vi upplever just nu en spännande tillväxtfas flera stora uppdrag i pipeline. Denna positiva utveckling har skapat ett behov av att stärka vårt team med fler passionerade och skickliga medarbetare. Vi ser fram emot att välkomna nya Multibyggare som vill vara med och forma framtiden för byggbranschen tillsammans med oss. Hos Multibygg har du möjlighet att växa, både professionellt och personligt, i en inkluderande och stöttande miljö.