Hoppa till innehåll
Assemblin VS logotyp

Servicechef

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Din roll som Servicechef

Du driver självständigt projekt från planeringsstadiet till slutbesiktning så att uppställda mål nås och att resultat levereras till beställaren enligt kundens förväntningar. I rollen ingår att driva affärsrelationen med leverantören och du samordnar kontakter och ansvarar för teknikutförandet. Rollen innebär att du ansvarar för planering av resurser och du har det ekonomiska ansvaret i projektet.

För att nå projektets mål leder du och utvecklar dina medarbetare, kompetenta montörer och tekniker. Du har också ansvar för att upprätta och följa upp kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner.

Tjänsten avser heltid med placering i Karlskrona.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet från installationsbranschen. Du får gärna vara en etablerad projektledare inom installationsbranschen/VS/bygg/el eller ventilation. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning/examen med teknisk inriktning (VS, bygg eller liknande).

Tidigare erfarenhet av arbetsledning eller projektledning, goda datorkunskaper och B-körkort är ett krav. Har du även arbetat som VS-montör är det meriterande.

För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. I rollen krävs hög social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende, både internt och bland kunder. Du är säljinriktad och affärsmässig, nyfiken till din natur har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affär.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast den 4 augusti. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Assemblin VS logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren