Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Träarbetare Byggservice

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Träarbetare Byggservice

Sökes till Karlskrona


Vi söker Byggservicesnickare till vår verksamhet i Karlskrona.


Träarbetare


Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag och vi har många spännande och lokala byggprojekt på gång. Peab är en platt och lärande organisation och hos oss finns det stora möjligheter till personlig och lång utveckling inom företaget. Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av byggnationer? Vi söker nya medarbetare till våra byggprojekt i Karlskrona. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.


Om tjänsten


I rollen som hantverkare hos oss på Peab Byggservice kommer du att arbeta med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, försäkringsskador och köksmontering samt nyproduktion i mindre skala. Du kommer vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer och för att trivas med det tror vi att du gillar att planera och samordna dina projekt samt att ha mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete.
Det krävs att du är professionell och resultatinriktad i ditt arbete, drivs av att arbeta i lag men även kan arbeta bra på egen hand när arbetet kräver det. Vidare är du en noggrann person som skapar en jämn arbetsbörda för dig själv och dina kollegor genom att organisera ditt arbete och vara en viktig lagspelare. Du har god förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat. Att du har en hög säkerhetsmedvetenhet i ditt arbete ser vi som en självklarhet eftersom vi prioriterar en säker arbetsmiljö. Vi ser gärna att du arbetat som servicesnickare tidigare eftersom arbetet är varierat och ställer höga krav på självständighet och yrkeskunnande.


Kravprofil


Det är ett krav för tjänsten att du

  • har yrkesbevis
  • minst 3 års erfarenhet i rollen som träarbetare
  • förstår och behärskar svenska språket i tal och skrift
  • har B-körkort

Kontakt


Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta,


Björn Barbic, Arbetschef, bjorn.barbic@peab.se


Jessica Ottosson, HR, Jessica.Ottosson@peab.se


Annonsen kommer att ligga ute under sommaren, tyvärr har vi inte möjlighet att svara på några frågor under veckorna 27-31. Observera att vi tar ej emot CV via mejl.


Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.